Kétgólos hátrány után hengerelt a Volán Innsbruckban

Innsbruckban a második harmad elején villámgyorsan 2-0-s előnybe kerültek a házigazdák. Kóger Dánielék azonban nem, hogy nem estek szét, hamar egyenlítettek, majd meg sem álltak a játékrészben ötig, összesen pedig hétig!

2019.11.26. 21:41 |

Az első harmad gólcsendje után nagyot fordult a találkozó képe az Innsbruck – Hydro Fehérvár AV19 második játékrészében, és ez duplán is igaz volt. Előbb rögtön a periódus elején kapott kettőt a Volán, előbb negyvenöt másodperccel az újrakezdést követően Lattner vette be Ouzas kapuját. Majd pedig jött az ex-fehérvári Boivin, és 23. percben már 2-0 állt az innsbrucki eredményjelzőn. A Volán azonban nem zuhant össze, Sarauerék alaposan megrázták a „gólfát” a folytatásban: kevesebb mint hat perc alatt ütött ötöt a fehérvári gárda! A 27. perc elején Sarauer kezdte a góltermelést, 33 másodperccel később Sárpátki találatánál már az egyenlítésnek örülhetett a Volán kispadja. Valamivel több mint egy perccel később Yogan gólja azt jelentette, hogy átvette a vezetést Hydro Fehérvár AV19. Erdélynek pedig csak tizenhat másodpercre volt szüksége a negyedik fehérvári gólhoz. Érdekesség, hogy a 33. perc legvégén ütött ötödik fehérvári gól, mely Kóger nevéhez fűződik, az volt az első emberelőnyös… 5-2-es Volán-előnnyel indult tehát a harmadik harmad, melyre maradt még fehérvári gól: a 47. percben Tikkanen is bevette a Cápák kapuját, bő négy perccel a vége előtt Campbell is így tett, beállítva ezzel a 7-2-es végeredményt. Győzelmével maradt kilencedik a Volán, de keddi ellenfelétől egy kicsit ellépett.

Innsbruck – Hydro Fehérvár AV19 2-7 (0-0, 2-5, 0-2)
Gólszerzők: Lattner, Boivin, illetve Sarauer, Sárpátki, Yogan, Erdély, Kóger, Tikkanen, Campbell.

Sport

 1. Andrew Yogan triplázott, a Volán simán verte a Grazot

  A vendég graziak szereztek vezetést az EBEL vasárnapi fehérvári meccsén, de jól reagált a Hydro Fehérvár AV19, és a mesterhármast jegyző Andrew Yogan vezérletével a végére simává tette győzelmét. Pedig több mint kétszer annyit lőttek kapura a graziak, mint a Volán, Ouzas kapus remekése is kellett a sikerhez.

  2019.12.08.
 2. Elképesztő meccsen hosszabbításos Alba-győzelem Oroszlányban

  Az újonc Oroszlány fogadta a kosárlabda-bajnokságban az Alba Fehérvárt.Kiegyenlített első félidőben tízpontos hátrány után még vezetett is az Alba, de egy ponttal a hazaiak álltak jobban a szünetben. A harmadik negyedben parádézott az Alba és biztos győztesnek tűnt, de az elképesztő negyedikben mínusz tizennyolcról fordított az OSE. A végén büntetőkkel lett meg a hosszabbítás, abban pedig nyert az Alba.

  2019.12.07.
 3. Tovább tart a Vidi vesszőfutása itthon, ezúttal a Paks győzött Sóstón

  Nem sikerült jól Joan Carillo hazai debütálása, amely egyúttal az év utolsó hazai mérkőzése is volt a MOL Fehérvár számára. A Vidi támadójátéka sokszor döcögött és bár voltak helyzetei, gólt - ráadásul kettőt - csak a kiesőzóna határán billegő és szervezetten védekező vendégek szereztek. Utolsó négy hazai meccséből hármat veszített el a Vidi.

  2019.12.07.
 4. Edzőtáboroztak és a magyar–lengyel baráti kapcsolatokat is ápolták Kiliti Tamásék

  A decemberre meghirdetett profi bokszgála technikai okok miatt elmaradt, a gálán kötelek közé lépett volna a fehérvári harcos, Kiliti Tamás is, aki így - mivel nem szerette volna megszakítani a felkészülését - a lengyelországi Częstochowa felé vette az útirányt és folytatta az intenzív felkészülést.

  2019.12.06.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak