Kétgólos hátrány után hengerelt a Volán Innsbruckban

Innsbruckban a második harmad elején villámgyorsan 2-0-s előnybe kerültek a házigazdák. Kóger Dánielék azonban nem, hogy nem estek szét, hamar egyenlítettek, majd meg sem álltak a játékrészben ötig, összesen pedig hétig!

2019.11.26. 21:41 |

Az első harmad gólcsendje után nagyot fordult a találkozó képe az Innsbruck – Hydro Fehérvár AV19 második játékrészében, és ez duplán is igaz volt. Előbb rögtön a periódus elején kapott kettőt a Volán, előbb negyvenöt másodperccel az újrakezdést követően Lattner vette be Ouzas kapuját. Majd pedig jött az ex-fehérvári Boivin, és 23. percben már 2-0 állt az innsbrucki eredményjelzőn. A Volán azonban nem zuhant össze, Sarauerék alaposan megrázták a „gólfát” a folytatásban: kevesebb mint hat perc alatt ütött ötöt a fehérvári gárda! A 27. perc elején Sarauer kezdte a góltermelést, 33 másodperccel később Sárpátki találatánál már az egyenlítésnek örülhetett a Volán kispadja. Valamivel több mint egy perccel később Yogan gólja azt jelentette, hogy átvette a vezetést Hydro Fehérvár AV19. Erdélynek pedig csak tizenhat másodpercre volt szüksége a negyedik fehérvári gólhoz. Érdekesség, hogy a 33. perc legvégén ütött ötödik fehérvári gól, mely Kóger nevéhez fűződik, az volt az első emberelőnyös… 5-2-es Volán-előnnyel indult tehát a harmadik harmad, melyre maradt még fehérvári gól: a 47. percben Tikkanen is bevette a Cápák kapuját, bő négy perccel a vége előtt Campbell is így tett, beállítva ezzel a 7-2-es végeredményt. Győzelmével maradt kilencedik a Volán, de keddi ellenfelétől egy kicsit ellépett.

Innsbruck – Hydro Fehérvár AV19 2-7 (0-0, 2-5, 0-2)
Gólszerzők: Lattner, Boivin, illetve Sarauer, Sárpátki, Yogan, Erdély, Kóger, Tikkanen, Campbell.

Sport

 1. Kiss Dávid a Hydro Fehérvár AV19 másodedzője

  Ismét lesz magyar szakember az ICE-csapat edzői stábjában. Kiss Dávid kinevezése mérföldkő a klub életében, hiszen 2020-ban első alkalommal lesz olyan magyar edző a gárda stábjának állandó tagja, aki játékos korában az osztrák bajnokságban szereplő együttesben jégre lépett.

  2020.07.06.
 2. Fiatal fehérvári ökölvívók vitézkedtek a hétvégén Győrben

  Hétvégén az Arnold Boxing Team növendékei nemzetközi edző kesztyűzésen mérették meg magukat Győrben, ahol tizenkét magyar és osztrák egyesület csaknem száz ökölvívója vett részt. Turós Arnold, edző vezetésével öt fehérvári fiatal vett részt az eseményen; Tóth Adrián, Horváth Erik, Bélik Martin, Frank Dominik és Zsoldos Virág. Mindegyikük jól teljesített, értékes tapasztalatokkal tértek haza.

  2020.07.06.
 3. Gyulai Memorial - Baji Balázs: jó és erős mezőny várható Fehérváron

  Erős mezőnyre, önmagától pedig jó teljesítményre számít Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó a 10. Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, amelyet augusztus 19-én rendeznek Székesfehérváron.

  2020.07.05.
 4. Mancz foci a futball legendáival Fehérváron

  Idén már 12. alkalommal rendezték meg a Mancz focit, a lakótelep betonrengetege között megbúvó kispályás futballtalálkozót. Idén is legendákkal telt meg a tér, Tiber Krisztián az egykori gólkirály, Sitku Illés a Videoton kitűnősége mellett, felfedezhettük a nézők között Fister Ferencet, Nagy II Jánost, Vadász Imrét is, de ott volt Tóth István a Volán örök vezére, illetve megannyi régi ismerős a futballpályákról és a lelátókról.

  2020.07.04.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak