Két meccs elmaradt, csütörtökön talán játszhat a Fehérvári Titánok

Az Erste Ligában a pozitív esetek és karantén miatt korábbról elhalasztott bajnoki rajt hétfőn lett volna Győrben a fehérvári csapat számára, de a meccs előtt derült ki, hogy ismét többek tesztje pozitív lett. Ezért nem rendezték meg a Titánok-Csíkszereda mérkőzést, és a keddi, Brassó elleni találkozót is elhalasztották. Csütörtökön a Gyergyói HK ellen játszhat először a Titánok.
2020.10.13. 09:44 |

A Fehérvári Titánok hivatalos honlapján megjelent közlemény:

"A Titánok csapatának az ICE-ba nevezett tagjai közül többen, tervezett COVID-19 szűrésen vettek részt Székesfehérváron. A csapatból mindenki tünetmentes volt, az együttes így rendben elindulhatott első győri, hazai találkozójára. Az SC Csíkszereda ellen, este 18 órára meghirdetett mérkőzés előtt nem sokkal érkezett a tájékoztatás, miszerint a reggel elvégzett vizsgálatok több játékosnál pozitív eredménnyel zárultak. Mivel szükséges 13+1 fő így nem állt rendelkezésre, a szervezők a szövetséggel egyeztetve és előírásai szerint a hétfői Csíkszereda, valamint a kedd estére meghirdetett Corona Brasov elleni találkozót elhalasztották. A csütörtöki, Gyergyói HK elleni mérkőzést – amennyiben a feltételek adottak lesznek - ,  megrendezik Győrben, a Nemak Jégcsarnokban.

Mind a Győri ETO HC, mind a Fehérvár AV19 SC számára a játékosok egészsége a legfontosabb, amelyet semmiképpen nem kockáztathat. Ezúton is köszönjük szurkolóink, valamint a SC Csíkszereda szurkolóinak megértését, és azt a támogatást, amelyet a koronavírus elleni küzdelemben kaptunk.

A hétfőre és keddre megváltott jegyek a későbbi hazai találkozókra automatikusan érvényesek vagy az Eventimnél visszaválthatók."

Sport

 1. Ping-pong - dupla fordulót játszott a Honvéd Szondi az Extra Ligában

  Az asztalitenisz Extra Liga hatodik fordulójában a székesfehérvári Honvéd Szondi a rivális Szegediekhez látogatott. A párharc elején a hazai csapat előnyt szerzett, ugyanis döntő szettben, 3:2-re megverték a kitűnő Jakab Gábor-Zombori Dávid duót.

  2020.10.27.
 2. Így pótol az Alba, decemberben nyolc meccs is vár a kosarasokra

  A koronavírus miatt eddig egyetlen mérkőzést sem játszott a kosárlabda-bajnokságban az Alba Fehérvár. A csapat elkezdhette az edzéseket, miután a játékosok kikerültek a karanténból. Most azt is nyilvánosságra hozták, mikor lesznek az elhalasztott, illetve további mérkőzések.

  2020.10.27.
 3. Francia játékosai góljaival nyert a Vidi, továbbra is veretlen és üldözi a Fradit

  Mezőkövesden teljesen egyoldalú első félidőt láthattak a szurkolók, de a MOL Fehérvár mezőnyfölénye csak egy gólt eredményezett szünetig, Nego fejjel volt eredményes. A második félidőben a hazaiaknak is akadtak lehetőségeik, a hajrában két 11-es gólt láthattunk, végül eggyel nyert a Vidi. A következő fordulóban jön a Ferencváros elleni rangadó.

  2020.10.25.
 4. Egy arany, két ezüst, két bronz és egy ötödik helyezés a junior-ifi ökölvívó bajnokságról

  A Fehérvár Küzdősport Egyesület Ökölvívó Szakosztályának hat versenyzője indult az összevont országos junior-ifi ökölvívó bajnokságon, Debrecenben. Junior korcsoportban Nagy Evelin (57 kg) arany,-, Balogh Bálint (66 kg) bronz,- Németh Zsolt (70 kg) 5., és Tóth Adrián (75 kg), ezüst,- míg ifiben Major Milán (64 kg) bronz,- és Zsoldos Virág (+81 kg) ezüstérmet szerzett.

  2020.10.24.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak