Később rendezik a részben fehérvári U21-es labdarúgó Európa-bajnokságot

A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján közölte, hogy nem 2021 júniusában lesz a magyar-szlovén közös rendezésű U21-es Európa-bajnokság. A halasztásra azért volt szükség, mert az UEFA a koronavírus-járvány terjedése miatt jövő nyárra tette át a felnőttek kontinenstornáját. Az utánpótlás Eb egyik helyszíne a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó.
2020.03.24. 08:36 |

Az MLSZ honlapján az alábbi közlemény jelent meg:

"Az UEFA nemrégiben jelentette be, hogy tervei szerint az idén nyárra tervezett felnőtt férfi Európa-bajnokságot 2021 júniusától rendezi meg. Hazánk egy másik nagyszabású rendezvényben is érintett ebben az időszakban, hiszen javában zajlik az U21-es Európa-bajnokság előkészítése, melynek magyar részről Budapest (Bozsik-stadion), Győr, Székesfehérvár és Szombathely ad majd otthont.

Az európai szövetség tájékoztatása alapján az Európa-bajnokságot várhatóan nem az eredetileg tervezett júniusi időpontban rendezik meg. A javaslat az, hogy a pontos időpontról a következő időszakban szülessen döntés, az események alakulásának tükrében. Ami bizonyos, az UEFA szeretné megtalálni második legrangosabb férfi válogatott tornája számára a lehető legmegfelelőbb időpontot a 2021-es versenynaptárban. Az U21-es Eb-nek a Gera Zoltán vezette magyar válogatott házigazdaként biztos résztvevője."

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak