Keddenként tart toborzást az Ocskay Jégkorong Akadémia szeptemberben

Az idei évben rendhagyó módon toborozza a gyerekeket az Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia, hiszen a vírus miatt nem mehetnek az ovódákba. Szeptember hónapban keddenként a város különböző pontjain edzőikkel játékos foglalkozás keretein belül várják az érdeklődő szülőket és a 2013.január 1. után született fiúkat, lányokat egyaránt.
2020.09.14. 09:02 |

Legközelebb szeptember 15-én kedden a Bregyó kosárlabda pályáján várják a gyerekeket 17 és 18.30 között.

Ezt követően szeptember 22-én a Palotavárosi parkba, szeptember 29-én pedig a Túrózsáki sportpályára várják a 2013 január 1-je után születetteket egy játékos foglalkozásra az akadémia U8-U10-es edzőivel.

Sport

 1. Mindkét kupát a hazai csapat nyerte a jubileumi Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztiválon

  A Csónakázó-tónál rendezték meg szombaton a 15. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivált, amely a vírushelyzet miatt kevesebb legénységgel, különleges lebonyolítási rendben zajlott. A versenyen mindkét kategóriában a székesfehérvári Dragon Aqua SE vihette haza az aranyérmeket, elhódítva a Vegyes Kupát és a Marathon Open Kupát is.

  2020.09.26.
 2. Elmarad az Alba Fehérvár KC-Kisvárda kézilabda mérkőzés is

  Az Alba Fehérvár KC közleményben tudatta, hogy a csapat vasárnapra kiírt bajnoki mérkőzése a Kisvárda Master Good ellen elmarad. A fehérváriak két nappal ezelőtti ellenfelénél, a Balatonboglárnál ugyanis a mérkőzés után végzett koronavírus-tesztek között két játékosé is pozitív lett.

  2020.09.26.
 3. Új LED-fallal gazdagodott a város az öttusa-szövetségnek köszönhetően

  Versenyrendezésben és események közvetítésében is használható nagy LED-falat vásárolt az EMMI által támogatott pályázaton a Magyar Öttusa Szövetség. A harminc négyzetméteres kivetítő a számos öttusa világversenynek otthont adó Székesfehérvár tulajdonába került, avatását szombaton tartották az uszoda előtt.

  2020.09.26.
 4. Háromszor vezetett, mégis kikapott Grazban a tartalékosan felálló Hydro Fehérvár AV19

  Tartalékosan lépett jégre a koronavírus által sújtott Hydro Fehérvár AV19 az ICE Hockey League első fordulójában Grazban. Bár nagy nevek hiányoztak, hatékonyan játszott a Volán, de hiába akarta túlütni az ellenfelet, az mindig válaszolt. A hajrát pedig jobban bírta, így nyert a Graz.

  2020.09.25.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak