Június 30-ig lehet nevezni a Székesfehérvári Strandröplabda Bajnokságra

Két helyszínen, a Bregyóban és a Felsővárosi Iskolában zajlik majd a Székesfehérvári Strandröplabda Bajnokság, szerdánként 16 órától. A város és a MÁV Előre közös programjára június 30-ig lehet nevezni a gazsi.peter@fehervarvolley.hu címen. Nevezési díj: 1500 firint/fő, az 1-3. helyezettek érmet és oklevelet kapnak. A nevezési lap innen LETÖLTHETŐ!
2020.06.27. 08:11 |

A bajnokság célja, hogy Székesfehérváron szélesebb körben is megismertessék a strandröplabdázást, a város röplabdás közöseégének folyamatosan játéklehetőséget biztosítsanak szervezett kereteken belül. Szeretnék felhívni a figyelmet az egészséges és sportos életmódra valamint a röplabdás kapcsolatok, barátságok ápolása sem titkolt cél.

A strandröplabda bajnokságra Mészáros Attila alpolgármester és Nagy Róbert a MÁV Előre SC elnöke közösen hívta fel a figyelmet.

Először hirdet Fehérváron strandröplabda bajnokságot a MÁV Előre a város önkormányzatával. Augusztus végéig nem lesznek nagy sportprogramok és arra biztatunk minden sportbarátot, hogy jelentkezzenek a versenyre – mondta Mészáros Attila alpolgármester.

A Bregyó és a Felsővárosi Általános Iskola strandröplabda pályáján lesznek majd a meccsek.

Szeretnénk minél több embert megmozgatni és nem titkolt cél, hogy a régi röplabdásokat is várjuk azon túl, hogy a MÁV Előre sportolói is beszállnak majd a játékba – hívta fel a figyelmet Nagy Róbert a MÁV Előre SC elnöke. Hangsúlyozta, hogy szeretettel várják a családok jelentkezését is a négy fős csapatból álló versenyre.

Sport

 1. Vége a szavazásnak: Loic Negoé az elmúlt évtized legszebb Vidi-gólja

  Honlapján szavaztatta meg szurkolóit a fehérvái futballklub, hogy melyik volt az elmúlt tíz év legszebb, Vidi-játékos által szerzett gólja. Minden évből több gólra is lehetett szavazni két hónapon át, az egyes évek "győztesei" jutottak a döntőbe. Itt aztán újabb szavazás alapján kiderült, hogy a Chelsea elleni Európa-liga csoportmeccsen született Nego-bomba volt a Vidi-szurkolók kedvence.

  2020.07.03.
 2. EB-selejtezőre készül Fehérváron a női kosárlabda-válogatott

  Székely Norbert szövetségi kapitány vezetésével a hollandok elleni, novemberi, kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtezőre készül Székesfehérváron a női kosárlabda-válogatott. A keretben van sérülésből felépült, és éppen klub nélküli játékos is, a lényeg most az összetartás. A hétfőn kezdődött edzőtábor négy héten át tart az MKOSZ edzőközpontjában.

  2020.06.30.
 3. Jégkorong Erste Liga - finn edző irányítja a Fehérvári Titánokat

  A finn Kasper Vuorinent nevezték ki a jégkorong Erste Ligában szereplő Fehérvári Titánok edzőjének. A klub honlapjának beszámolója szerint a játékoséveit Finnországban töltő tréner aktív pályafutását 2007-ben fejezte be.

  2020.06.30.
 4. Triatlon - világsztárok és érmek a Deseda-tó partján

  A hazai triatlon egyik meghatározó helyszínén, a kaposvári Deseda-tó partján került megrendezésre az idei szezon első megmérettetése. A múlt héten kirobbant nyári hőség nem állta útját a Family Tree Triatlon SE sportolóinak sem, az egyesület versenyzői szép eredményekkel zártak Somogyban.

  2020.06.29.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak