Juhász Roland a nyáron trófeákkal búcsúzna a profi futballtól

Juhász Roland, a MOL Fehérvár FC labdarúgója szeretné emlékezetesen lezárni pályafutását, és a nyáron trófeákkal búcsúzna a profi futballtól.
2020.05.13. 08:17 |

Juhász Roland az M1 aktuális csatornának adott nyilatkozatában kifejtette, karrierje során rendre olyan csapatokban szerepelhetett, amelyekkel trófeákért vagy a nemzetközi kupaindulást jelentő helyekért küzdhetett, ezért jó lenne emlékezetessé tenni pályafutása utolsó szakaszát is.

A 36 éves futballista hozzátette, kicsit furcsa és egyedi a befejezés, mert szurkolók nélkül nem lesz olyan, amilyet szeretett volna, amilyet megálmodott, de ha nyernének egy vagy két serleget, az mindenképpen emlékezetessé tenné számára ezt az idényt is.

A MOL Fehérvár FC a Magyar Kupában címvédőként jövő szombaton az elődöntő első felvonásán a Mezőkövesdhez látogat - kedden már a visszavágón lépnek pályára a csapatok -, május 30-án pedig a bajnoki folytatás első fordulójában Pakson vendégeskedik.

Az OTP Bank Liga tabelláján második fehérváriak hátránya három pont az éllovas Ferencvárossal szemben, a fővárosiaknak viszont van még két elmaradt találkozójuk is.

Juhász Roland kiemelte, a Magyar Kupa és a bajnokság folytatását is nagy várakozás előzi meg a részéről. „Ez a mostani mindannyiunk életében egy speciális helyzet volt, legyen az edző vagy játékos. Fontos, hogy ebből a rendelkezésre álló kevés időből ki hogyan tudott profitálni, és milyen állapotban tudja elindítani a csapatát erre az egy hónapos menetelésre" - közölte. Hozzátette, a kupában kezdenek, ami nekik címvédőként különösen is fontos, majd reményét fejezte ki az ismétlésre. A bajnoksággal kapcsolatban pedig hangsúlyozta, meglepetésekre számít.

„Ott egy picit nagyobb a hátrányunk, de én azt mondom, hogy az sem lehetetlen" - fogalmazott.

Sport

 1. Kétgólos hátrányból egyenlített, de nem jutott be a kupadöntőbe a MOL Fehérvár

  Az idegenben elért 1-1 után a visszavágón hazai pályán hamar hátrányba került a MOL Fehérvár a Mezőkövesd elleni kupaelődöntőben. Sőt, a második félidő elején megduplázták előnyüket a vendégek, és a hatalmasat hajrázó Vidi erejéből csak egyenlítésre futotta. Így pedig idegenben lőtt több góllal a Mezőkövesd jutott be a Magyar Kupa döntőjébe.

  2020.05.26.
 2. Forray Gábor az Alba Fehérvár kosarasainak új vezetőedzője

  A koronavírus miatt félbeszakadt kosárlabdaszezon után az Alba Fehérvár nem hosszabbított szerződést Arie Shivek vezetőedzővel. Az izraeli szakember utódja Kecskemétről érkezik, bár tősgyökeres fehérvári: Forray Gáborral kétéves szerződést kötött az Alba.

  2020.05.26.
 3. Kedd este a Magyar Kupa fináléja lesz a tét a MOL Aréna Sóstóban

  Május 26-án, kedden 18 órakor zárt kapuk mögött rendezik a MOL Fehérvár FC - Mezőkövesd Magyar Kupa elődöntő visszavágóját a MOL Aréna Sóstóban. A csapatok 1-1-es állásról várják a második felvonást. „Nincs más feladatunk, mint kiharcolni a továbbjutást, hogy a döntőben is bizonyíthassunk." - hangsúlyozta Joan Carrillo, vezetőedző az összecsapás előtt a MOL Fehérvár FC hivatalos honlapjának.

  2020.05.26.
 4. Döntetlennel folytatta a szezont a Vidi - 1-1-ről jöhet a Mezőkövesd elleni kupacsata második felvonása

  A Magyar Kupa elődöntő első mérkőzésének legfőbb eseményei közé egy gyors Vidi-, és egy hazai hajrágól sorolható. A zárt kapus mérkőzésen nem játszott alárendelt szerepet a bajnokság csikócsapata, amely becsülettel támadta a fehérváriak kapuját. Éppen ezért sokat érhet a MOL Fehérvár számára a keddi visszavágón az idegenben szerzett gól.

  2020.05.23.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak