Jubileumi születésnap a SINOSZ Fejér Megyei Szervezeténél - 45 éves a közösség

Jubileumi ünnepséget tartott a 45 éves SINOSZ Fejér Megyei Szervezete. Az összetartó, a tagokat segítő, támogató közösségnek Székesfehérvár polgármestere gratulált a születésnapi rendezvényen.
2019.10.05. 17:05 |

45 éves születésnapot ünnepelt a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége Fejér Megyei Szervezete.

Siketek és nagyothallók együttműködésével hozták létre az egyesületet azért, hogy a különféle programok, kirándulások mellett jogi és egyéb ismeretekkel, jelnyelvi tanfolyamokkal, illetve érdekképviselet ellátásával segítsék a tagokat, akik heti szinten találkoznak egymással. Az egyéni részvétel közösségerősítő erejével összetartozás és összekovácsolódás jegyében telt el a majd fél évszázad. Müllek Róbert, a megyei szervezet elnöke üdvözölte a megjelenteket a siketek világnapjához kapcsolódó jeles napon, és köszönetet mondott a város támogatásáért.

A családias hangulatú rendezvényen dr. Cser-Palkovics András polgármester mondott köszöntőt, az örömét fejezve ki, hogy a közösséggel több városi rendezvényen is találkozhat: „Nagy öröm számomra, amikor azt látom, hogy a szervezet valóban közösségként működik, és segít mindenkit, aki ennek a közösségnek a részévé válik. Városként egyetlen dolgunk van: hogy támogassuk ezt a közösséget.” A polgármester emléklappal gratulált a jubileumi születésnaphoz.

A rendezvényen elismerésben részesültek a hűséges tagok, akik a legrégebben csatlakoztak a szervezethez.

Kitartásáért, kedvességéért, aktivitásáért, a közösségért végzett önkéntes munkáért gratuláltak Köllő Ferencnének és Szemkeő Ferencnek, akik a megalakulás óta részt vesznek a közösség életében. Emléklapot kapott még az önkéntes munkáért Vachtler László, Fehér Lászlóné, Mészáros Dóra, Mészáros Péter, Soltész Béláné, Pozsárné Marosi Erika, Pozsár Pál, Búsi Sándor, Király Franciska és Jurászik László.

Az ünneplők a budapesti Voila Jelnyelvi Társulat, valamint Alex, a mágus és a Dvorák és Patka Színház pantomim előadását nézhették meg.

Közélet

Eseménynaptár

2020. Február
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek