Jubilál a szépkorúak Anna-bálja - 20. alkalommal szerveznek zenés - táncos délutánt

A július nem múlhat el Anna-napi bál nélkül: a „Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjasklub idén már huszadik alkalommal rendezi meg hagyományos zenés-táncos nosztalgia-délutánját 2024. július 27-én, szombaton 15 órától a Felsővárosi Közösségi Házban, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központtal együttműködve. Az esemény sztárfellépője Mészáros János Elek lesz, és díszvendégként köszöntik Horváth Évát, az 1977-es füredi Anna-bál szépét.
2024.07.09. 09:52 |
Jubilál a szépkorúak Anna-bálja - 20. alkalommal szerveznek zenés - táncos délutánt

A „Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjasklub tagjai csütörtökönként találkoznak a Felsővárosi Közösségi Házban, megülnek minden ünnepet és jeles napot.

A következő eseményre, a júliusi Anna-napi bálra nem csak a nyugdíjasklub tagjait várják: szeretettel hívják meg a környéken élő mulatni, nosztalgiázni vágyókat is. A felsővárosi táncos nosztalgia-délutánon a kitűnő zenéről a közkedvelt Kovács Misi gondoskodik majd, és természetesen nem marad el a bál szépének megválasztása sem. A hölgyeknek érdemes idén is a legszebb ruhájukat felölteni, mert az urak elismerő szavain túl az udvarhölgyek és a bálkirálynő az esten jutalmat is kapnak. Díszvendégként köszöntik majd a rendezvényen Horváth Évát, az 1977-es balatonfüredi Anna-bál szépét, az esemény sztárfellépője pedig Mészáros János Elek előadóművész lesz.

Az 1 000 forintos belépőjegyek megvásárolhatók a helyszínen, a Felsővárosi Közösségi Házban (Székesfehérvár, Havranek József utca 27.) a rendezvény napján, 2024. július 27-én, szombaton 14 órától. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik a batyus bálon. Az érdeklődők az eseményről további információt Bognár Mária elnöktől kérhetnek a +3630/852-8617 telefonszámon.

Fehérvári színes