Jelentős értékű adománnyal segített a Vox Mirablis Törökországnak

Összesen mintegy 870 ezer forint értékben adományozott háztartási és babaápolási termékeket a Vox Mirabilis Kamarakórus a törökországi földrengés károsultjainak. Az adományokat Törökország budapesti nagykövetségén adták át.
2023.03.19. 07:03 |
Jelentős értékű adománnyal segített a Vox Mirablis Törökországnak

A földrengés áldozatait támogatta koncertjének teljes bevételével a Vox Mirabilis Kamarakórus.

A törökországi földrengés hallatán a kórus az elsők között kereste a lehetőséget, hogy segítséget nyújtson. A farsangi koncertjük ezért jótékonysági koncert volt, lehetőséget adva, hogy bárki segíthessen adománnyal. A hangverseny teljes bevételét a földrengés károsultjainak ajánlották fel. A kórus minden tagja egy emberként mondott igent a felajánlásra.

És akkor jöttek a csodák! – mondja Zemlényi Katica karvezető – Fantasztikus közönségünk van, akik hihetetlen bőkezűen adakoztak! Művészeink: Zemlényi Eszter, Kéry Tamás és Nagy Judit felajánlották a tiszteletdíjukat, Jakubek Tiborné, a Szent István Művelődési Ház igazgatója pedig a terembérleti díjat.

Összesen 870.000.- Ft értékben adományoztak háztartási és babaápolási termékeket, amiket a Budapesti Török Nagykövetségen adtak át, akik vállalták a törökországi földrengés károsultjaihoz való elszállítását. Köszönetet mondanak régi barátjuknak, Hüseyin Kaygusuznak, aki segített, hogy az adományok a megfelelő helyre jussanak el!