Játszmavesztés nélkül győzött és jutott tovább a MÁV Előre Foxconn

A MÁV Előre SC Foxconn férfi röplabdacsapata a Magyar Kupa legjobb 8 csapata köz jutásért vívott pároscsata második mérkőzésén a Videoton Oktatási Központban fogadta MEAFC Miskolc együttesét. Az "odavágót" 3-1-re nyerte Foxconn, a visszavágón játszmát sem veszített.
2022.11.22. 22:12 |
Játszmavesztés nélkül győzött és jutott tovább a MÁV Előre Foxconn

MÁV Előre Foxconn-MEAFC Miskolc 3-0 (18, 16, 18)

Ezzel a csapat kettős győzelemmel, 6-1-es összesítéssel, magabiztosan jutott tovább és várhatja a negyeddöntő sorsolását. 

MÁV Előre Foxconn: Deliu, Boa, Kulcsár, Koci, Kholman, Doda. Csere: Takács, Szentesi (liberók), Ambrus, Balázs, Szabó, Sebestyén, Tálos, Bibók. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

MEAFC: Mclaughlin, Kozsla, Kapusi, Komlósi, Árva, Csizmadia. Csere: Karóczi (liberó), Simkó, Szabó. Vezetőedző: Bagó László.

Dávid Zoltán vezetőedző: „Örülök a győzelemnek és a továbbjutásnak! Nagyon fontos, hogy egy gyengébb ellenféllel szemben is megmaradjon a fókusz és ugyanúgy tiszteljük őket, mint más, komolyabb csapatokat. Ezt a mai nap folyaman maximálisan betartották a srácok, és ezáltal a fiatalok is játéklehetőséget tudtak kapni, amivel éltek is.”