Játszmát sem veszítve nyert a MÁV Előre SC-Foxconn röplabdacsapata

A MÁV Előre SC-Foxconn férfi Extraligás röplabdacsapata a negyeddöntő első mérkőzésén a Kecskemét RC együttesét fogadta a VOK-ban. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc első felvonását a fehérváriak biztosan, játszmát sem veszítve nyerték.
2023.03.14. 21:13 |
Játszmát sem veszítve nyert a MÁV Előre SC-Foxconn röplabdacsapata

MÁV Előre SC-Foxconn-Kecskeméti RC 3-0 (21, 19, 20)

Szoros játszmákat vívott a két társaság. De a lényeg: a MÁV Előre SC-Foxconn csapata mindegyik szettet hozta, így előnnyel várhatják a második összecsapást.

MÁV Előre SC-Foxconn: Ambrus 6, Eke 3, Szabó 5, Pesti 17, Koci 16, Doda 3. Csere: Takács (liberó). Vezetőedző: Dávid Zoltán.
Kecskemét RC: Boldizsár 8, Baserio 4, Fundora 10, Keen 2, Farkas 4, Varga 9. Csere: Gebhardt (liberó), Bogdán 1, Szabó, Török 1. Vezetőedző: Nagy József.

Dávid Zoltán: „Mindig nagyon nehéz a Kecskemét ellen játszani, nagyon jó erőt képviselnek, tele van fiatal, tehetséges játékossal a keretük. A taktikánkkal abszolút nem volt probléma, mindent betartottak a srácok, amit kértem. Inkább azok a kis berögzött, ki nem kényszerített hibáink jöttek elő, amik velünk vannak augusztus óta. De ez röplabda, amíg a labda gömbölyű, addig benne van a játékban. Az lenne a csoda, ha nem hibáznánk, akkor nem lenne értelme edzőnek lenni.”