Izgalmas meccsen jutott az Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna döntőjébe a Hydro Fehérvár AV 19

Fordulatos, kilenc gólos derbin, a hosszabbításban harcolta ki a döntőbe jutást a Volán, amely a lengyel Nowy Targ csapatát verte a torna elődöntőjében. A Hydro Fehérvár AV 19 vasárnap este hat órától a Nyitrával játszik a fináléban.
2019.09.07. 21:34 |

A XI. Ocskay Gábor Emléktorna remekül indult a házigazda számára, hiszen alig több mint tíz perc leforgása alatt három gólos előnybe került a Volán. Yogan duplája és Szabó Dani találata viszont nem rengette meg a lengyel ellenfelet.

A második harmadban nemcsak kiegyenlített mínusz háromról a Nowy Targ, a játékrész hajrájában a vezetést is átvette. Szabó Dani egyenlítő gólja nagyon kellettt, találatával 4-4-el mehetett pihenőre a Volán.

A következő húsz perc küzdelmet igen, gólt nem hozott, úgyhogy jöhetett a hosszabbítás, amelynek negyedik percében a csapatkapitány Kóger Dani góljával megnyerte a meccset a Hydro Fehérvár AV 19.

A fehérváriak vasárnap 18 órától a Vitkovicét 4-2-re legyőző Nyitrával játszák a XI. Ocskay Gábor Emléktorna döntőjét. A bronzmeccs 15 órakor kezdődik.

Hydro Fehérvár AV 19 - Nowy Targ 5-4 (3-0) (1-4) (0-0) (1-0)

Gólszerző: Yogan (2), Szabó D. (2), Kóger, ill. Slowakiewicz, Franek (2), Siuty.

Sport

 1. Újabb fehérvári bunyós mutatkozott be a profik között - Serbán Henrik győzelemmel debütált

  Székesfehérvár szombaton újabb ökölvívót delegált a profik táborába, Serbán Henrik sikeres amatőr pályafutás lezárása után döntött a váltás mellett. Henrik bemutatkozó mérkőzése szombaton a Felix Promotion International budakalászi profi box gáláján kiválóan sikerült, négy menetes csatában egyhangú pontozásos győzelmet aratott.

  2019.09.22.
 2. Cápavadászat lesz vasárnap este az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban

  A Hydro Fehérvár AV19 a Dornbirn Bulldogs elleni szombati, hosszabbításos győzelem után vasárnap 17:30 órakor a HC TWK Innsbruck „Die Haie”, azaz a Cápák együttesét fogadja. 24 órán belül a második tétmérkőzését játssza a Hydro Fehérvár AV19 és a vasárnapi találkozón a tét nem más, minthogy megszilárdítja-e a gárda a tabellán elfoglalt negyedik helyét. 

  2019.09.22.
 3. Hegyi Barnabás vereséget szenvedett első profi címmérkőzésén

  Másfél esztendős profi pályafutással a háta mögött, hatodik mérkőzésén magyar bajnoki címmérkőzést vívhatott Hegyi Barnabás szombaton, a betöltetlen középsúlyú magyar bajnoki övért, Harcsa Norbert ellenében. A Felix Promotion International budakalászi profi box gáláján Hegyi ismét sokat támadott, ám védekezése elmaradt a várttól, így a tizenhárom profi mérkőzés minden rutinját felvonultató, dörzsölt és taktikus Harcsa felőrölte őt és elhódította a magyar bajnoki címet.

  2019.09.22.
 4. Két góllal vezetett a Dornbirn, de végül hosszabbításban a Volán nyert

  Tíz perccel a rendes játékidő vége előtt még 2-0-ra a vendég Dornbirn Bulldogs vezetett a Hydro Fehérvár AV19 csarnokában, a hajrában azonban egyenlítettek a hazaiak. A hosszabbításban pedig alig egy perc kellett csak, hogy Yogan eldöntse a meccset a Volán javára.

  2019.09.21.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak