Izgalmas meccsen jutott az Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna döntőjébe a Hydro Fehérvár AV 19

Fordulatos, kilenc gólos derbin, a hosszabbításban harcolta ki a döntőbe jutást a Volán, amely a lengyel Nowy Targ csapatát verte a torna elődöntőjében. A Hydro Fehérvár AV 19 vasárnap este hat órától a Nyitrával játszik a fináléban.
2019.09.07. 21:34 |

A XI. Ocskay Gábor Emléktorna remekül indult a házigazda számára, hiszen alig több mint tíz perc leforgása alatt három gólos előnybe került a Volán. Yogan duplája és Szabó Dani találata viszont nem rengette meg a lengyel ellenfelet.

A második harmadban nemcsak kiegyenlített mínusz háromról a Nowy Targ, a játékrész hajrájában a vezetést is átvette. Szabó Dani egyenlítő gólja nagyon kellettt, találatával 4-4-el mehetett pihenőre a Volán.

A következő húsz perc küzdelmet igen, gólt nem hozott, úgyhogy jöhetett a hosszabbítás, amelynek negyedik percében a csapatkapitány Kóger Dani góljával megnyerte a meccset a Hydro Fehérvár AV 19.

A fehérváriak vasárnap 18 órától a Vitkovicét 4-2-re legyőző Nyitrával játszák a XI. Ocskay Gábor Emléktorna döntőjét. A bronzmeccs 15 órakor kezdődik.

Hydro Fehérvár AV 19 - Nowy Targ 5-4 (3-0) (1-4) (0-0) (1-0)

Gólszerző: Yogan (2), Szabó D. (2), Kóger, ill. Slowakiewicz, Franek (2), Siuty.

Sport

 1. EB-selejtezőre készül Fehérváron a női kosárlabda-válogatott

  Székely Norbert szövetségi kapitány vezetésével a hollandok elleni, novemberi, kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtezőre készül Székesfehérváron a női kosárlabda-válogatott. A keretben van sérülésből felépült, és éppen klub nélküli játékos is, a lényeg most az összetartás. A hétfőn kezdődött edzőtábor négy héten át tart az MKOSZ edzőközpontjában.

  2020.06.30.
 2. Jégkorong Erste Liga - finn edző irányítja a Fehérvári Titánokat

  A finn Kasper Vuorinent nevezték ki a jégkorong Erste Ligában szereplő Fehérvári Titánok edzőjének. A klub honlapjának beszámolója szerint a játékoséveit Finnországban töltő tréner aktív pályafutását 2007-ben fejezte be.

  2020.06.30.
 3. Triatlon - világsztárok és érmek a Deseda-tó partján

  A hazai triatlon egyik meghatározó helyszínén, a kaposvári Deseda-tó partján került megrendezésre az idei szezon első megmérettetése. A múlt héten kirobbant nyári hőség nem állta útját a Family Tree Triatlon SE sportolóinak sem, az egyesület versenyzői szép eredményekkel zártak Somogyban.

  2020.06.29.
 4. Karantén utáni első úszóverseny Győrben, delfinesekkel

  A koronavírus utáni első meghívásos úszóversenyt rendezték Győrben, a Covid-19 miatt előírt szabályok fokozott betartása mellett. A fedett uszodában lebonyolított versenyen igen népes mezőny állt rajthoz, az utánpótlás legjobbjai mellett olimpiai kerettagok is. A székesfehérvári Delfin SE fiataljai is most először mutatták meg magukat a nehéz időszak után.

  2020.06.29.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak