Izgalmas meccsen jutott az Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna döntőjébe a Hydro Fehérvár AV 19

Fordulatos, kilenc gólos derbin, a hosszabbításban harcolta ki a döntőbe jutást a Volán, amely a lengyel Nowy Targ csapatát verte a torna elődöntőjében. A Hydro Fehérvár AV 19 vasárnap este hat órától a Nyitrával játszik a fináléban.
2019.09.07. 21:34 |

A XI. Ocskay Gábor Emléktorna remekül indult a házigazda számára, hiszen alig több mint tíz perc leforgása alatt három gólos előnybe került a Volán. Yogan duplája és Szabó Dani találata viszont nem rengette meg a lengyel ellenfelet.

A második harmadban nemcsak kiegyenlített mínusz háromról a Nowy Targ, a játékrész hajrájában a vezetést is átvette. Szabó Dani egyenlítő gólja nagyon kellettt, találatával 4-4-el mehetett pihenőre a Volán.

A következő húsz perc küzdelmet igen, gólt nem hozott, úgyhogy jöhetett a hosszabbítás, amelynek negyedik percében a csapatkapitány Kóger Dani góljával megnyerte a meccset a Hydro Fehérvár AV 19.

A fehérváriak vasárnap 18 órától a Vitkovicét 4-2-re legyőző Nyitrával játszák a XI. Ocskay Gábor Emléktorna döntőjét. A bronzmeccs 15 órakor kezdődik.

Hydro Fehérvár AV 19 - Nowy Targ 5-4 (3-0) (1-4) (0-0) (1-0)

Gólszerző: Yogan (2), Szabó D. (2), Kóger, ill. Slowakiewicz, Franek (2), Siuty.

Sport

 1. Századik iskolai fordulóját ünnepelte az ARAK AKTIV

  10 év alatt több mint 8000 székesfehérvári kisiskolás, közel 8000 rajtot jelző dudaszó és megszámlálhatatlanul sok élmény és izgalmas verseny. Az ARAK AKTIV versenysorozta a 100. iskolai fordulót ünnepelte.

  2020.02.27.
 2. A sereghajtó Kaposvári Rákóczi együttesét fogadja szombaton a MOL Fehérvár FC

  Az OTP Bank Liga harmadik körének első mérkőzésén, február 29-én, szombaton 17 órai kezdettel a Kaposvári Rákóczi FC lesz a Vidi ellenfele a MOL Aréna Sóstóban, ahol ezúttal kibővített gyereksarokkal várják a szurkolókat. A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről itt tájékozódhat.

  2020.02.27.
 3. Fiatal fehérvári falmászók versenyeztek hétvégén az IRCC Alpok-Adria Kupán

  Hétvégén Horvátország fővárosa, Zágráb adott otthont az idei év első IRCC nemzetközi falmászó versenyének. Az Alps-Adriatic IRCC-Croatian Cup 2020 elnevezésű versenyen három fiatal fehérvári mászó próbálta ki magát, első ilyen nehézségű versenyükön; a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület tagjai közül Juhász Tamara, Hegedüs-Krisó Dénes és Pajor Vince edzőjükkel, Abonyi Gáborral utazott ki a megmérettetésre. 

  2020.02.26.
 4. Székesfehérvári súlyemelő hölgyek és urak sikerei Tatabányán

  Szombaton Tatabányán mérték össze erejüket a súlyemelők, többek között a Fehérvár Rugby Club súlyemelői is dobogóra léptek, aki eredményeit az alábbiakban közöljük.

  2020.02.26.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak