Ismét győzött a Fehérvár FC - az MTK otthonából hoztuk el a 3 pontot

Fontos három pontot szerzett a Fehérvár FC idegenben, a csapat az MTK otthonából távozott győztesen. A védelem stabilan állt a lábán és gól nélkül sikerült lehozni a találkozót, miközben Tóth és Stefanelli is betalált a Fehérvár színeiben. MTK BUDAPEST – FEHÉRVÁR FC  0–2 (0–2)
2024.02.10. 17:45 |
Ismét győzött a Fehérvár FC - az MTK otthonából hoztuk el a 3 pontot

MTK BUDAPEST – FEHÉRVÁR FC  0–2 (0–2)

Vidi: Tóth B. – Serafimov, Spandler, Gergényi – Bese, Christensen (Pető, 94.), Csongvai, Katona (Kastrati, 63.), Schön (Kovács P., 94.) – Stefanelli (Berki, 70.), Tóth T. (Szabó L., 70.) Vezetőedző: Bartosz Grzelak.

Az első félidő 15. percében Stefanelli adott fantasztikus átadást Katonának, akinek a lövését még védte a hazai kapus, de a középpályás visszatette a labdát Tóth Tamásnak, aki nagy erővel a léc alá bombázta azt (0-1)! Ez volt Tóth Tamás első NB I-es gólja, harmadik NB I-es mérkőzésén. 

A 24. percben Christensen szögletére a hosszún a mezőny legalacsonyabb tagja, a 167 centiméter magas Stefanelli érkezett, és a hálóba fejelte azt (0-2)! Az argentín csatár ezzel a második mérkőzésén a második gólját szerezte a Fehérvár FC színeiben.

A második félidőben már nem változott az eredmény, így újabb idegenbeli sikert könyvelhetett el a Vidi. A következő forulóban, jövő vasárnap a DVSC látogat majd a Sóstói Stadionba.