Ismét gólképtelen Volán, vereség Salzburgban

Nehéz idegenbeli túrán szerepel a Fehérvár AV19, ezen a hétvégén Salzburgban és Dornbirnban kellene szaporítania pontjai számát. A Red Bull ellen nem sikerült, sőt gólt lőni sem, akárcsak előzőleg a Klagenfurt ellen. Igaz, szoros meccset játszottak a fehérváriak, de pont nélkül maradtak. Vasárnap délután Dornbirnban folytatják.
2018.01.20. 22:09 |

A Salzburg erősen kezdte a Fehérvár elleni mérkőzését. A hazaiak az első 20 percben 17:5-re nyerték a kapura lövési mutatót, fölényük 1 gólban testesült meg, az 5. percben Raphael Herburger betalált Mac Carruth kapujába. A nyitó harmad nem hozott kiállítást, ellenben a másodikban az osztrákok kétszer, míg a fehérváriak ötször játszhattak emberelőnyben. A magyar csapat hiába játszott közel fél harmadon át 5 a 4 ellen, hiába lőtt 18-szor kapura második harmadban, nem tudott egyenlíteni. A záró húsz percben újra a hazaiak játszottak fölényben, a 45. percben Herburger meglőtte önmaga és csapata 2. gólját. Több találat nem esett, Luka Gracnar 29 védéssel ért el shutoutot. A Fehérvár a Klagenfurt elleni 3-0-s vereség után újfent lőtt gól nélkül maradt - tudósított a jegkorongblog.hu

Red Bull Salzburg - Fehérvár AV19 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)
Gl.: Herburger (2)

Sport

 1. Látványos megnyitóval készülnek - Zúgjon a Hajrá, Vidi, Hajrá, Fehérvár!

  November 21-én, jövő héten szerdán 17.15-től látványos ünnepséggel készül Székesfehérvár, a csapat pedig 19 órától lép pályára régi-új otthonában a Sóstón az Újpest FC ellen. A megnyitón Pixa mellett a Wellhello is játszik, lesz 3D vetítés és négyszáz fehérvári táncos látványos koreográfiával készül a megynyitóra.

  2018.11.15.
 2. Sakk minden szerdán és pénteken a Fehérvári Sakk Egyesülettel a Királykúton

  Nagyon jól, két győzelemel kezdte a Nemzeti Sakk Csapatbajnokságot a Fehérvári Sakk Egyesület az NB II Breyer-csoportban. A sakkozók a Királykút Emlékházban minden héten szerdán és pénteken délután négytől egészen késő estig edzenek és játszanak, illetve fontosnak tartják az utánpótlás nevelést.

  2018.11.15.
 3. Száz pont fölé jutott az Alba Bulgáriában és továbbra is veretlen a FIBA Európa Kupában

  Biztos továbbjutóként hozta a kötelezőt az Alba Fehérvár Samokovban. Meglehetősen nehezen indult a meccs Lóránték számára, akik hamar megrázták magukat és magabiztosan 104-83-ra verték a Rilski Sportist együttesét. Jóval nagyobb lett a differencia mint októberben Fehérváron. Allerik Freeman elemében volt: egymaga huszonhét pontot hintett.

  2018.11.14.
 4. Egy ezüst-, és egy bronzérmet szereztek a fehérvári vívók a Dr. Pósta Sándor Emlékversenyen

  Sok pikáns helyzetet hozott a bajai verseny, mivel sokszor egymás ellen kellett vívniuk a fehérvári párbajtőrözőknek. A serdülőknél még az elődöntőben is, sőt mester és tanítványa is találkozott egymással a páston. A Székesfehérvári Vívó és Szabadidő Sport Egyesület érmeit Nádi Zsombor és Csuta András nyerte.

  2018.11.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak