Iskolanyitogató foglalkozások három székesfehérvári helyszínen

Január utolsó hetében három helyszínen, a Kossuth Lajos és a Széna Téri Általános Iskolában, valamint a Vasvári Bory Jenő Tagiskolájában tartanak iskolanyitogató foglalkozásokat. A leendő elsősöket játékos programokkal, a szülőket hasznos információkkal várják.
2023.01.23. 11:49 |
Iskolanyitogató foglalkozások három székesfehérvári helyszínen

Január 25-én, szerdán 9 órakor a Vasvári Pál Általános Iskola Bory Jenő Tagiskolájában módszertani bemutatóval várják azokat a szülőket, akik a gyermekeiket az oktatási intézmény 2023 szeptemberében induló első osztályaiba szeretnék íratni. Az érdeklődők 9 órától a Meixner-féle módszert ismerhetik meg Oszlánczi Adrienn és Baloghné Könczöl Krisztina tanítók bemutató óráján.

A Kossuth Lajos Általános Iskolában a leendő elsősöket várják farsangi foglalkozásra szintén ezen a napon, január 25-én délután. A szülők a 16.30 órakor kezdődő módszertani tájékoztatón megismerhetik a következő tanév három várható elsős tanítóját.

Január 26-án, csütörtökön a Széna Téri Általános Iskolában Mekk Elek várja mesés foglalkozásra az iskolába készülő, nagycsoportos óvodásokat. Amíg a gyerekek játszanak, addig a szülők betekinthetnek az iskola kulisszái mögé.