Innsbruckban sem tudott pontot szerezni a Hydro Fehérvár AV 19

5-2-re kikapott osztrák ellenfele otthonában a Volán az EBEL pénteki játéknapján. A sorozatban elszenvedett két vereség érezteti hatását, a Volán három pontra került a rájátszást érő alsóházi harmadik helytől.
2020.02.22. 07:24 |

Az Innsbruck a bajnokság ezen szakaszában a fehérváriak közvetlen riválisának tekinthető, mivel a a Volánhoz hasonlóan 10 megszerzett ponttal lépett jégre péntek este.

A hazaiak az első harmad hajrájban ragadták magukhoz a vezetést és aztán nem is engedték ki azt kezeik közül. A középső játékrész közepén Sarauer emberelőnyös gólja csak szépítésre volt elegendő, mivel ekkor már kettővel ment az Innsbruck. Az osztrákok tovább növelték előnyüket és a harmad végén már 4-1-re vezettek. A differenciát újabb emberelőnyös találattal sikerült faragni, de hiába Erdély gólja, az Innsbruck a záróharmadban is eredményes volt, és beállította az 5-2--es végeredményt.

Innsbruck - Hydro Fehérvár AV 19 5-2 (1-0) (3-1) (1-1)

Gólszerző: Herbert (2), Lammers, Zajc, Broda, ill. Sarauer, Erdély.

Sport

 1. 18 millió forint adomány a koronavírus-járvány elleni védekezésre a Viditől

  A koronavírus okozta járvány elleni harc mindenkitől áldozatot követel, azonban vitán felül áll, hogy az igazi hősök ezekben a hetekben az egészségügyi intézményekben dolgozók és a védekezésben aktívan résztvevő honfitársaink. A MOL Fehérvár labdarúgói, a szakmai stáb tagjai és a klub alkalmazottai közösen próbálnak segíteni.

  2020.04.03.
 2. A röplabdázók a következő szezonra készülnek

  A koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag teljesen megállt a sportélet hazánkban. Ez alól nem kivétel a MÁV Előre Sport Club röplabda szakosztálya sem. A kialakult, nem éppen örömteli helyzethez mindenki igyekszik alkalmazkodni.

  2020.04.02.
 3. Jövő nyáron lesz az elhalasztott tokiói olimpia

  Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia - jelentette be hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Bizottság. Japán sajtóértesülések szerint a szervezőbizottság vezető testületének hétfői ülése után erről az időpontról állapodott meg egymással a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Tokió városa és a japán kormány.

  2020.03.30.
 4. Demeter Bence: kibírom az egy év halasztást

  A tokiói kvótás öttusázó, Demeter Bence pályafutásának nem vet véget az olimpia elhalasztása, ám felkészülését megnehezíti a világkupák törlése. Demeter Bence szerint komolyabb felkészülés, csak akkor kezdődhet, ha véget ér a járvány, és a versenyeknek lesz kitűzött időpontjuk, amihez a formát lehet igazítani.

  2020.03.30.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak