Idősebbek is elkezdhetik - test és szellem frissen tartása mozgással

Egy kicsi mozgás mindenkinek kell! – fülünkben cseng még a tornára hívó dallam. Székesfehérváron nyitott tornatermek, sportegyesületek, edzőtermek, uszoda, szabadtéri kondiparkok, edzések, civil szervezetek sokasága adott lehetőséget minden mozogni, sportolni vágyónak 2020 tavaszáig. Aztán a koronavírus-járvány felülírt mindent...
2021.06.11. 14:54 |

Az edző- és tornatermek, közösségi helyek bezártak, szüneteltek a csoportos lehetőségek a járvány ideje alatt. Ám a sokak életében jógyakorlattá vált mindennapi testmozgásra új lehetőségek nyíltak: nagyobb hangsúlyt kapott az egyéni, családi szabadidős programok szervezése a kerékpározástól a futáson át a túrázásokig. Akik pedig otthon maradtak, azok az online tér adta lehetőségek közül válogathattak.

Jógázhattunk az Atlanti-óceán partján, táncolhattunk gyönyörű báltermekben, tornázhattunk csodálatosan zöldellő kertekben, ám mindezt egyedül, a négy fal között. Bár mindenki igyekezett valami újat, mást kipróbálni, a képek, a helyszínek mégsem pótolták a közösséget. A nyár közeledtével, a járványügyi szabályok enyhítésével szépen lassan újra megnyílnak a közösségi házak, edzőtermek ajtajai.

Az ÖKK Podcast mostani adásában olyan mozgásformákat ajánlunk, amelyek a testet, a szellemet és a lelket is frissen tartják. Az adásból kiderül, hogyan frissítsük fel magunkat tokától a bokáig, miért is agytorna az örömtánc, és vajon kistalpú, közepestalpú vagy nagytalpú távot válasszunk, ha túrát szervezünk. Az adás mottója: Idősebbek is elkezdhetik!

Fehérvári színes

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2021. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4