Idén nyáron is lesz úszótábor a Csitáry G. Emil Uszodában

Úszó nyári tábor lesz a Csitáry G. Emil Uszodában a Delfin Sportegyesülettel június 18-tól heti turnusokban, naponta két úszó foglalkozással, a teljesen kezdőtől a haladó szintig. A tábor naponta 7:30-16:30-ig tart, részletes programja megtalálható a delfin-sportegyesulet-uszas.hu honlapon.
2018.06.13. 11:07 |

Sport

 1. A cseh elittel mérkőzött meg a Fehérvár Rugby Club csapata

  A Fehérvár Rugby Club férfi csapata a Vitéz Brno 7s kupán, a cseh bajnokság brnói fordulóján mérkőzött meg a tíz legjobb cseh csapattal. Három mérkőzésből egyet sikerült nyerniük a fiúknak az erős mezőnyben, ezzel 10. helyen zártak.

  2018.08.15.
 2. Továbbjutott és már biztosan európai csoportkörben játszik a Vidi!

  Már a play-offba jutás volt a tét a Bajnokok Ligája selejtezőjében a MOL Vidi és a Malmö között. A visszavágó első félideje svéd fölényt hozott, de helyzete nem akadt a vendégcsapatnak, a Vidi pedig főleg a védekezésre figyelt. Szünet után Lazovics 11-est hibázott, de a csapat kibekkelte a meccset, és továbbjutott, amivel már biztosan csoportkörben szerepel ősszel! Kérdés, melyikben, a BL főtábláért az AEK Athén lesz az ellenfele.

  2018.08.14.
 3. Amerikai center az Alba Fehérvár negyedik légiósa

  Nem szakít az utóbbi évek hagyományaival, és egyelőre kizárólag amerikai légiósokat igazolt a fehérvári kosárcsapat. Negyedikként Jordan Heath személyében egy rutinos centert jelentettek be a klubnál. Európai tapasztalatokkal is bőven rendelkezik a 27 éves, 208 centi magas játékos.

  2018.08.14.
 4. Varkocs-sikerek a Velence Korzó Kupán és Csapatbajnokságon - Tóth Adrián a válogatottban

  Másodszor adott otthont ökölvívó csapatbajnokságnak a Velence Korzó, ahol vasárnap a Budapesti Központi Régió és az Észak-Dunántúli Régió versenyzői csaptak össze. Mivel az ország más pontjairól is jelentkeztek a versenyre, ezért a csapatbajnokság előtt egy pofonparti is létrejött. Tóth Adrián, a Varkocs György Box Club serdülő korú versenyzője meghívót kapott a válogatottba. 

  2018.08.14.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak