Idén nyáron is lesz úszótábor a Csitáry G. Emil Uszodában

Úszó nyári tábor lesz a Csitáry G. Emil Uszodában a Delfin Sportegyesülettel június 18-tól heti turnusokban, naponta két úszó foglalkozással, a teljesen kezdőtől a haladó szintig. A tábor naponta 7:30-16:30-ig tart, részletes programja megtalálható a delfin-sportegyesulet-uszas.hu honlapon.
2018.06.13. 11:07 |

Sport

 1. Portóban kezdődik a FIBA-Európa-kupa csoportköre az Albának

  Szerdán, magyar idő szerint késő este a labdarúgó csapatáról méltán híres, de kosárlabdában kevésbé nagy névnek számító FC Porto kosarasai ellen kezdi meg szereplését a FIBA Európa-kupában a főtáblán az Alba Fehérvár. Dzunics Braniszlav csapata elutazott Portugáliába.

  2018.10.16.
 2. Jól szerepeltek a fehérvári párbajtőrözők a Vidék bajnokságon

  A Székesfehérvári Vívó és Szabadidő Sport Egyesület versenyzői közül az egyik legnagyobb sikert Nádi Zsombor érte el, aki tizennégy évesen a felnőtt mezőnyben az első tízben végzett. Csapatban egy negyedik és egy hatodik hely a termés a szegedi Vidék bajnokságon.

  2018.10.16.
 3. A MÁV Előre női és férfi csapata is győzött a röplabda bajnokságban

  Egyaránt három játszmában, fölényesen nyertek a fehérvári röplabdázók az NB II-es női és NB I-es férfi bajnokságban is. A lányok hazai pályán, a fiúk idegenben szerezték meg a pontokat.

  2018.10.16.
 4. Saját országos csúcsát megjavítva, negyedik lett Takács Boglárka az Ifjúsági Olimpián

  Az Ifjúsági Olimpia hétfői versenynapján folytatódott az ARAK-osok kiváló szereplése. Takács Boglárka, az Ifjúsági EB-n szerzett ezüstérme után a világ atlétikai színpadán is maradandót alkotott. A második futás alkalmával elért 11.45-ös, fantasztikus eredménnyel negyedik helyen ért célba. Az összesítésben is a negyedik helyen zárt.

  2018.10.16.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak