Hibátlan hétvége, Dornbirnban is győzni tudott a Volán

Az Innsbruck után a Dornbirnt is legyőzte a magyar ICEHL-csapat, amely a hatpontos hétvégének hála felkapaszkodottt a második helyre a táblázaton. Mihály Ákos és Szabó Dániel találata után a győztes gólt Andrew Sarauer ütötte a harmadik harmadban.
DEC - Hydro Fehérvár AV19 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)
2020.11.22. 20:13 |

Fehérvári támadásokkal indult a mérkőzés, Petan már a 2. percben vasat lőtt, a hazaiak először a 8.-ban kerültek helyzetbe, Janus védett. A magyar gárda rövidesen megszerezte a vezetést, Mihály Ákos lőtte be Hargrove passzát, a fiatal támadónak ez már a második gólja volt a szezonban. Az előny nem tartott ki a szünetig, Nilsson a 16. percben fórban egalizált, 1-1. A második menetben állandósult az oda-vissza játék, az események az utolsó percekben gyorsultak fel, előbb Fröwis fordított, majd Szabó Dániel egyenlített a kapu előteréből, 2-2. Maradt a döntetlen a táblán az 56. percig, amikor is Stipsicz passzából talált be Sarauer, 2-3, a mieink nyertek, ezzel összejött a 6 pontos hétvége, jöhet az idegenbeli rali folytatása a következő héten - tudósított a jegkorongblog.hu

DEC - Hydro Fehérvár AV19 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)
A Hydro Fehérvár AV19 sorai: Janus (Kornakker) – Stipsicz, Campbell, Hargrove, Hári, Kuralt – Caruso, Vas, Erdély, Sarauer, Petan – Geiger, Szabó D., Sárpátki, Bartalis, Mihály – Kovács, Szita.a

Sport

 1. Kiélezett meccset nyert meg az Alba a régi mumus Sopron otthonában

  Soproni vendészereplés várt az Alba Fehérvárra a kosárlabda-bajnokságban. A vártnak megfelelően szorosan alakult a meccs első félideje, megjósolhatatlan volt, ki jön ki jobban a végén. A harmadik negyedben tudott kisit elhúzni az Alba, de a hajrára egyenlítettek a hazaiak. Végül az utolsó perc döntött, jobban bírta az idegek harcát a Fehérvár.

  2021.01.20.
 2. A modern sportélet kihívásai lesz az V. SKEOF konferencia témája

  Ötödik alkalommal tart konferenciát a Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatót Fóruma, a SKEOF. A január 21. és 22. között zajló online fórumon „A harmadik évezred harmadik évtizedének kihívásai a sportban” kérdései kerülnek terítékre. 

  2021.01.19.
 3. Hétvégén folytatódik a bajnokság - Újpesten lép pályára a MOL Fehérvár FC

  Január 23-án, szombaton - egy hónapnyi szünet után - folytatódik az NB I-es pontvadászat, a Vidi az Újpest ellen lép pályára, idegenben, 19:30 órai kezdettel. A szombati rajt után pár nappal, szerdán újabb erőpróba vár a csapatra, az 5. fordulóból elhalasztott Kisvárda - Vidi összecsapást pótolják.

  2021.01.19.
 4. A harmadik harmad végén gólt kapott, így hosszabbításban nyert a Volán

  Hazai pályán javíthatott a pénteki vereség után a Hydro Fehérvár AV19, és bár a rendes játékidőben nem bírt az Innsbruckkal, végül győztesen hagyta el a jeget. A harmadik harmad vége előtt tizenegy másodperccel egyenlítettek a vendégek, a ráadásban Hári döntötte el a meccset.

  2021.01.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak