Hiába vezetett, kikapott Innsbruckban a Volán

Nem jött össze az ötödik, négy meccs után kikapott az EBEL-ben a Hydro Fehérvár AV19. Pedig a második harmad elején még a vezetést is megszerezte a Volán, a hazai pályán játszó Innsbruck azonban fordított, és győzött.

2019.11.03. 19:43 |

A két gárda, az Innsbruck és a Hydro Fehérvár AV19 ebben a szezonban másodszor csapott össze egymással, az Ifjabb Ocskay Gábor jégcsarnokban megrendezett első randevún a Volán nyert őrült meccsen 7-6-ra. A második játékrész elején pedig úgy tűnt, ismét nyerhet a fehérvári alakulat, Reisz révén a 23. percben megszerezte a vezetést a gárda. A házigazda Innsbruck azonban még a harmadban fordított, előbb Kromp, majd Pedevilla volt eredményes. A 46. percben Zajc is betalált, és mivel erre nem volt válasza a Volánnak, a Cápák 3-1-re győztek.

Innsbruck – Hydro Fehérvár AV19 3-1 (0-0, 2-1, 1-0)
Gólszerzők: Kromp, Pedevilla, Zajc, illetve Reisz.

Sport

 1. Megverte a Znojmót a Volán, még maradt esély a rájátszásra

  A középszakasz utolsó előtti fordulójában győzelmi kényszerben volt a Hydro-Fehérvár AV19, amely közvetlen riválisát, a Znojmót fogadta. A rájátszást jelentő nyolcadik helyért zajló harcban ezúttal jól védekezve, kapott gól nélkül nyert a Volán, így még maradt matematikai esélye a play-off elérésére.

  2020.02.27.
 2. Századik iskolai fordulóját ünnepelte az ARAK AKTIV

  10 év alatt több mint 8000 székesfehérvári kisiskolás, közel 8000 rajtot jelző dudaszó és megszámlálhatatlanul sok élmény és izgalmas verseny. Az ARAK AKTIV versenysorozta a 100. iskolai fordulót ünnepelte.

  2020.02.27.
 3. A sereghajtó Kaposvári Rákóczi együttesét fogadja szombaton a MOL Fehérvár FC

  Az OTP Bank Liga harmadik körének első mérkőzésén, február 29-én, szombaton 17 órai kezdettel a Kaposvári Rákóczi FC lesz a Vidi ellenfele a MOL Aréna Sóstóban, ahol ezúttal kibővített gyereksarokkal várják a szurkolókat. A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről itt tájékozódhat.

  2020.02.27.
 4. Fiatal fehérvári falmászók versenyeztek hétvégén az IRCC Alpok-Adria Kupán

  Hétvégén Horvátország fővárosa, Zágráb adott otthont az idei év első IRCC nemzetközi falmászó versenyének. Az Alps-Adriatic IRCC-Croatian Cup 2020 elnevezésű versenyen három fiatal fehérvári mászó próbálta ki magát, első ilyen nehézségű versenyükön; a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület tagjai közül Juhász Tamara, Hegedüs-Krisó Dénes és Pajor Vince edzőjükkel, Abonyi Gáborral utazott ki a megmérettetésre. 

  2020.02.26.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak