Hiába vezetett, kikapott Innsbruckban a Volán

Nem jött össze az ötödik, négy meccs után kikapott az EBEL-ben a Hydro Fehérvár AV19. Pedig a második harmad elején még a vezetést is megszerezte a Volán, a hazai pályán játszó Innsbruck azonban fordított, és győzött.

2019.11.03. 19:43 |

A két gárda, az Innsbruck és a Hydro Fehérvár AV19 ebben a szezonban másodszor csapott össze egymással, az Ifjabb Ocskay Gábor jégcsarnokban megrendezett első randevún a Volán nyert őrült meccsen 7-6-ra. A második játékrész elején pedig úgy tűnt, ismét nyerhet a fehérvári alakulat, Reisz révén a 23. percben megszerezte a vezetést a gárda. A házigazda Innsbruck azonban még a harmadban fordított, előbb Kromp, majd Pedevilla volt eredményes. A 46. percben Zajc is betalált, és mivel erre nem volt válasza a Volánnak, a Cápák 3-1-re győztek.

Innsbruck – Hydro Fehérvár AV19 3-1 (0-0, 2-1, 1-0)
Gólszerzők: Kromp, Pedevilla, Zajc, illetve Reisz.

Sport

 1. Hosszabbításban kapott ki hazai pályán a Volán a Villachtól

  A válogatott programja után ismét a kluboké volt a főszerep, folytatódott az EBEL. A Hydro Fehérvár AV19 a szezonban először játszott hazai pályán a Villachhal, amelytől idegenben kikapott. Gólszegény meccsen a hosszabbításban döntöttek a vendégek, így növelték előnyüket a táblázaton a Volánnal szemben.

  2019.11.12.
 2. A 9 éves Kerekes Lászlóval a soraikban győztek a fehérvári sakkozók a bajnoki rajton

  Az NB II - Breyer csoportban megyei rangadóval indult a Nemzeti Sakk Csapatbajnokság; a Rácalmás SE fogadta a Fehérvár SE csapatát. A Fehérvár csapatában győztek: Albrecht Gábor, Szabó Lőrinc, Fellegi Zoltán, Kerekes László. Döntetlent értek el: Kiss Viktor, Papagorasz Takisz, Szabó Kristóf, Csire Bence, Nádi Ferenc, Pais Nimród, Fehérvári István, Rabi-Nagy Dániel. Rácalmás SE - Fehérvár SE: 4-8.

  2019.11.12.
 3. 2021-es U21-es foci Európa-bajnokság - Székesfehérváron lesz a döntő

  Székesfehérváron, Szombathelyen, Gyirmóton és Budapesten, a Bozsik Stadionban lesznek mérkőzések a 2021-es, magyar-szlovén közös rendezésű U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon. A négy kvartettből az első két helyezett jut a negyeddöntőbe, e meccsekre Székesfehérváron, Szombathelyen, Mariborban és Ljubljanában kerül sor.

  2019.11.12.
 4. Decemberben megint lesz focitorna: jön a XX. Fehérvári Futballfesztivál

  Idén sem telhetnek el az ünnepek közötti napok mozgás, foci nélkül – megint megrendezi a Videoton Baráti Kör Egyesület a fehérvári futballfesztivált a VOK-ban.  A december 27-30-a között zajló tornán ebben az évben is öt kategóriában várják a csapatok jelentkezését.

  2019.11.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak