Hiába a második félidei feltámadás, kikapott Vácon a Fehérvár

Átaludta az első félidőt az Alba Fehérvár KC Vácon, és bár a második játékrészben húsz perc alatt minimálisra csökkentette hátrányát Deli Rita együttese, a meccs hajrája a váciaké volt, akik megérdemelt győzelmet arattak.
Vác – Alba Fehérvár KC 33-25 (19-12)

2018.03.10. 20:05 |

Nagyon jól kezdett a hazai váci gárda, vagy nagyon rosszul a vendég Fehérvár – ez nézőpont kérdése. Szilágyi Zoltán csapata a tizenegyedik percben már 9-3-ra vezetett. Az első félidőben fehérvári oldalon sem í védekezés, sem pedig a támadás nem ütötte meg azt a szintet, mellyel egy csapatnak lenne esélye a Vác otthonában győzni. A félidei 19-12-es eredmény után Deli Rita mindenkit, még a cserejátékosokat is határozottan az öltözőbe parancsolt eligazításra!

Ennek pedig meg is lett az eredménye, egy 4-1-es kezdéssel faragott hátrányából az Alba, melyben ismét üde színfolt volt Hudra Enikő, a még mindig csak tizenhét esztendős játékos négy gólt tapasztott a világklasszis Barbara Arenhart kapujába, védekezésben pedig remekül fogta meg Hámori Konszuélát. Hudra jó teljesítménye mellé felzárkóztak a többiek is, a Fehérvár pedig a Vác mögé szorosan: tíz perccel a vége előtt csak két gól volt a differencia. 26-24 után azonban ismét állva hagyta ellenfelét a Vác, és 7-1-gyel „behúzta” a hajrát, és végül 33-25-re győzött.

Vác – Alba Fehérvár KC 33-25 (19-12)
Fehérvár: Herr, Mistina, Gabina (kapusok) – Májer, Zsilinszkajtye 1, Lavko 5(2), Mendy 2, Gorsenyina 5, Pelczéder 1, Gjorgjijevska 2, Boldizsár 1, Mayer 3, Nascimento 1, Hudra 4.

Sport

 1. Szántó Imre és Kótai Misi is ellátogatott a Videoton Box Club edzőtáborába

  Első alkalommal várta edzőtáborba fiatalabb és tapasztaltabb sportolóit a Videoton Box Club az elmúlt hétvégén Velencére. A kétnapos boxtáborba ellátogatott Szántó Imre (Öcsi bácsi), mesteredző, akinek a szárnyai alatt vált Kovács Kokó István olimpiai bajnokká és Kótai Mihály, a WBC és az IBO egykori váltósúlyú világbajnoka, a Ferencváros Ökölvívó Szakosztályának vezetője is, akik hasznos tanácsokkal látták el a fiatal ökölvívó-palántákat és a versenyzőket egyaránt.

  2018.06.20.
 2. Nem sikerült a címvédés - ezüstérmes a Kiskút Tenisz Klub

  Szoros csatában, de alulmaradt a címvédő Kiskút Tenisz Klub az MTK elleni rangadón a női Szuperliga negyedik fordulójában. A fővárosiak győzelmükkel biztosan bajnokok, a fehérvári csapat pedig a tavalyi arany után idén ezüstérmes.

  2018.06.19.
 3. A luxemburgi Dudelange lesz a Videoton ellenfele a BL első selejtezőkörében

  A luxemburgiak az elmúlt 18 évben 14-szer nyerték meg hazájuk bajnokságát. A tervek szerint az odavágó Luxemburgban lesz július 10-én vagy 11-én, a visszavágó pedig Felcsúton, július 17-én vagy 18-án. A Vidi luxemburgi csapattal története során még nem találkozott.

  2018.06.19.
 4. Ismét Fehérváron versenyeznek a legjobb magyar atléták

  A 123. atlétikai magyar bajnokságot rendezik péntektől vasárnapig a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Centrumban. Több mint ötszáz egyéni nevezés érkezett, hatvan egyesület atlétái versenyeznek a sportág legfontosabb hazai seregszemléjén.

  2018.06.19.

Múzeumok éjszakája

Sport

Aktuális pályázatok

Sportolási lehetőségek, sportágak