Hétvégén rendezik Fehérváron a megyei válogatottak tornáját

Az évtizedes hagyománnyal rendelkező megyei válogatottak tornáján természetesen Fejér megye is képviselteti magát, sőt Székesfehérvár ad otthont a hétvégi eseményeknek. A válogatottakba olyan megyei bajnokságban futballozó játékosok kaptak meghívást, akik nem szerepeltek a Megye I-es osztálynál magasabb szinten.
2022.01.12. 09:04 |

Január 15-én és január 16-án, szombaton és vasárnap rendezik meg a Megyei Válogatottak Dél-Közép Dunántúli Regionális Tornáját Székesfehérváron.

A résztvevő válogatottak, név szerint Baranya, Budapest, Fejér, Somogy és Tolna három helyszínen, két napon keresztül küzdenek majd a továbbjutásért. A tét nagy, hiszen ahogy azt Bencsik István, a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség társadalmi elnöke a FEOL-nak elmondta: az országos döntő nyertese képviseli majd hazánkat Spanyolországban, az európai finálén.

Az országos döntőbe (február 5-6., Budapest) jutás első lépése a regionális torna megnyerése. Ehhez a Fejér megyei válogatott néhány éve már közel került, most pedig Pavlik József edző vezérletével újra próbálkozhatnak. A mérkőzéseket szombaton a Mezővári József Sportpályán, valamint a FŐNIX Park műfüves pályáin bonyolítják le, majd vasárnap a MOL Aréna Sóstó Edzőközpontba teszi át a székhelyét a torna. A meccsek egyaránt 30 perces félidővel, műfüves pályákon kerülnek megrendezésre.

A Fejér megyei válogatott mérkőzéseinek időpontjai:

január 15.: 14.45 Somogy – Fejér
január 15.: 16.30 Fejér – Baranya

Helyszín: Főnix Park

január 16.: 9.30 Tolna – Fejér
január 16.: 12.30 Fejér – Budapest

Helyszín: MOL Aréna Sóstó Edzőközpont

A Fejér megyei csapat pályaválasztóként fehér, vendégként narancsszínű mezben lép majd pályára.

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak