Helló nyár! - tanévzáró buli lesz június 9-én a Zichy ligetben

Június 9-én hatalmas tanévzáró bulira várják a fehérvári diákokat a Zichy ligetbe, ahol fellép majd Lotfi Begi, a The Biebers és Halott Pénz is. A székesfehérvári diákok idén először vehetnek részt egy közös tanévzáró mulatságon.
2017.05.18. 09:05 |
Helló nyár! - tanévzáró buli lesz június 9-én a Zichy ligetben
A rendezvény célja, hogy a városi általános és középiskolások kipihenjék a 181 napos tanév fáradalmait, és igazán jókedvűen indítsák vakációjukat. A fesztivál keretében a fiatalok körében népszerű hazai előadók fellépésével és kiegészítő szórakoztató programokkal jutalmazza a város az oktatási évet záró tanulókat.

Fehérvári színes

 1. Óvisokat vár a Hetedhét Játékmúzeum

  Ebben a nevelési évben is szervez múzeumpedagógiai foglalkozásokat óvodásoknak a Hetedhét Játékmúzeum. A program során a kiállított tárgyak életre kelnek és játékos módon tanítják a gyerekeket. A foglalkozásokon való részvételre keddtől péntekig van lehetőség.

  2023.09.28.
 2. Rekordkísérlet a tóparton

  A többszörös Európa- és világbajnok kötélugró Guinness Rekord kísérletre készült Fehérváron. Bánhegyi Adrienn az István király Általános Iskola több mint háromszáz diákjával áthajtásos ugrókötelezésben próbálta meg a világrekord kísérletet a Magyar Diáksport Napja alkalmából. A program sikeres volt, a kísérlet sajnos nem, de így is 123 gyermekkel sikerült megállás nélkül a kötéláthajtás.

  2023.09.28.
 3. Műhelyfoglalkozások a kézműveseknél

  Új programelemként textilkönyv-készítő műhelyt indít a Fehérvári Kézművesek Egyesülete, az első összejövetel szeptember 30-án, szombaton 10.00 órakor kezdődik a Kézművesek Házában. Emellett folytatódik két, már jól „bejáratott” műhely is: pénteken nemezkészítésre, szombaton a foltvarró Asszonyműhelybe várják a résztvevőket.

  2023.09.28.
 4. Honvédfesztivál Pákozdon

  Változatos, izgalmas programokkal vár kicsiket, nagyokat a XIV. Honvédfesztivál a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely szervezésében. Szeptember 28-án, csütörtökön megemlékeznek az 1848-as sukorói haditanácsról, majd 29-én, pénteken lesz a pákozd-sukorói csata emléknapja. Szeptember 30-án, szombaton rendezik a csatatéri sokadalmat hagyományőrző programokkal, haditechnikai bemutatókkal és zenés, táncos előadásokkal. 

  2023.09.28.