Hazai pályán zárja a szezont a MOL Fehérvár FC

Felemás idényt zárhat hazai pályán a MOL Fehérvár FC. A csapat a Paksot fogadja szombaton este, a meccs eredményétől függetlenül pedig akár a nemzetközi kupaszereplést is elérhetik.
2022.05.11. 19:25 |
Hazai pályán zárja a szezont a MOL Fehérvár FC

A május 14-én 18.30 órakor kezdődő mérkőzésre már elindult a jegyértékesítés. Belépőket a VidiShopban, a Fehérvári Jegyirodában, a Petőfi Kultúrtanszéken és online is lehet vásárolni.

Az Újpest ellen elért döntetlennel bebiztosította negyedik helyét a MOL Fehérvár FC. A szezon közepén nyolcmeccses nyeretlenségi sorozatot is produkáló fehérváriak a hajrára megtalálták a formájukat, amivel akár a nemzetközi kupaszereplést is kivívhatják. A Paks ugyanis szerdán este a Ferencvárossal játszik Magyar Kupa döntőt, ahol a Ferencváros sikere esetén a MOL Fehérvár FC kapná a nemzetközi szereplést érő jogot.

A szombati szezonzáró eredménye ezt már nem befolyásolja, ugyanakkor így is látványos mérkőzésre van kilátás. A paksiak támadófocijuknak köszönhetően számolatlanul ontják a gólokat, a Vidi pedig nyolc mérkőzés óta nem talált legyőzőre.