Hagyományteremtő céllal rendeztek tenisztornát Nőnap alkalmából

Hagyományteremtő céllal rendezte meg a hétvégén az I. Nőnapi vegyes-páros teniszversenyét a Kiskút Tenisz Klub. A megmérettetésre tíz pár adta le nevezését, az indulók között voltak összeszokott, és vadonatúj párosok is.

2019.03.11. 09:22 |

Szombaton reggel kilenckor indult útjára a labda Kiskút úti teniszközpont sátoros pályáin – a fedett csarnok építése halad, a tervek szerint hamarosan birtokba vehetik a sportág szerelmesei. Tíz pár döntött úgy, hogy rajthoz áll az I. Nőnapi vegyes-páros teniszversenyen. A csoportküzdelmek után az állandó, illetve az alkalom-szülte duók egyeneskiesés rendszerben folytatták a küzdelmet a délután programban. A döntőbe végül az Őriné Györgyi – Molnár Csaba, valamint az Ilyés Rita – Szabó Zoltán páros jutott be, a finálét, és az I. Nőnapi vegyes-páros tenisztornát előbbi egység nyerte.

Végeredmény:
I. Őriné Györgyi – Molnár Csaba
II. Ilyés Rita – Szabó Zoltán
III. Streleczky Erika – Sándor Norbert
IV. Fejes Zsuzsa – Varga Zsolt.

Sport

 1. Temes Bernadett szerződést hosszabbított az Alba Fehérvár KC-vel

  A fehérvári női kézilabda-csapat honlapján jelentette be, hogy a bajnokságban hetedik helyen végzett klub szerződést hosszabbított rutinos, válogatott irányítójával, Temes Bernadettel, aki így további egy évig biztosan az Alba FKC színeiben játszik.

  2019.05.23.
 2. Öreghegyi Novatlon a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel

  A gyaloglás és a Nordic walking szerelmeseinek rendezett tájékozódási versenyt a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Az Öreghegyi túrának állomása volt a Bory-vár, a Milleniumi emlékmű, a Lehel utcai szabadidőpark és a Túrózsáki úti sportcentrum is.

  2019.05.23.
 3. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 4. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak