Győzött Debrecenben és előzött is az Alba Fehérvár KC

A novemberi, hazai pályán aratott győzelem után Debrecenben is nyerni tudott az Alba Fehérvár KC. Deli Rita alakulata az újabb sikerrel megelőzte a Lokit, és fellépett a tabella hatodik helyére.
Debrecen - Alba Fehérvár KC 32-38 (14-20)

2019.04.19. 20:32 |

2-0-ra, és 3-1-re is a Debrecen vezetett a találkozó elején, az Alba Fehérvár KC azonban nem illetődött meg a civis városban, és a 11. perc végén már vezetett 6-5-re. A folytatásban pedig szépen ellépett a házgazdáktól, Temes Bernadett büntetője után, a 21. percben már 15-8 volt az állás. A játék képe pedig a szünet is sem változott, 30 perc után 20-14-re vezettek Gorsenyináék. A második félidő elején felváltva estek a gólok, így a Loki nem tudta csökkenteni hátrányát, az öt-hat gólos különbség állandósulni látszott. Varga Emőke találatát követően a 49. percben 34-27-es fehérvári vezetést mutatott a debreceni eredményjelző. Nyolc perccel a vége előtt öt gólra zárkóztak Köstner Vilmos tanítványi, de ennél közelebb már nem jutottak. Az Alba Fehérvár KC idegenben nem minden nap látott támadó játékkal a szezonban másodszor is legyőzte a Debrecent, ezúttal 38-32-re. A begyűjtött két ponttal pedig az Alba megelőzte ellenfelét a tabellán, és már hatodik a bajnokságban.

Debrecen - Alba Fehérvár KC 32-38 (14-20)

Sport

 1. Visszatérhettek a vízre és már versenyeztek is a VVSI fiataljai

  Évadnyitót idén nem tarthattak a VVSI-ben, hiszen a veszélyhelyzet miatt gyakorlatilag el sem kezdődhetett a szezon. Az intézmény március közepén teljesen bezárta kapuit. Az enyhítések után május elejétől visszatérhettek a gyerekek a vízre, az edzéseket kis csoportokban, csak kis létszámú hajóegységekben lehet tartani.

  2020.06.02.
 2. A leállás után Székesfehérváron „ébred” a hazai teniszélet

  Az „újraindulás” után a teniszezők reagáltak a leggyorsabban, és próbáltak mihamarabb visszatérni a rendes kerékvágásba. Talán nem véletlenül, hiszen a sportág sajátossága okán – egy-egy sportoló a pálya két végében, hálóval elválasztva – a biztonságosan űzhető testmozgások közé tartozik.

  2020.06.02.
 3. Alakul a MÁV Előre röplabdacsapatának új kerete

  A koronavírus-járvány okozta bő három hónapnyi kényszerszünet után kezd visszatérni az élet a hazai sportvilágba és így a MÁV Előre röplabdacsapatainak napi munkájába is. A felnőtt és az utánpótlás-bajnokságok ugyan befejeződtek, azonban a következő szezon tervezése javában zajlik a háttérben.

  2020.06.01.
 4. Gól nélküli döntetlennel tért vissza a bajnokságba a Vidi

  Az OTP Bank-liga 26. fordulójában a kieső helyen álló Paks otthonában folytatta (két és fél hónap után) bajnoki szereplését a MOL Fehérvár. Nem sikerült három pontot szerezni, kiegyenlített meccsen egyik csapat sem tudott betalálni.

  2020.05.30.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak