Győzelemmel tért vissza Joan Carillo a Vidi kispadjára

Magabiztosan 3-1-re nyert  a MOL Fehérvár FC a Diósgyőr otthonában a labdarúgó NBI 14. fordulójában. A második Carillo-éra első mérkőzésén gyorsan előnyhöz jutott a Vidi, amely fontos győzelmet szerzett Avasalján.
2019.12.01. 00:19 |

Kevesen gondoltuk volna, akkor, amikor a Vidi 5-1-re kiütötte Fehérváron a DVTK-t, hogy a két együttes második összecsapásán már nem Marko Nikolics irányítja a piros-kékeket. Mégis ez történt, Joan Carillo a hét elején vette át a csapat irányítását és győzelemmel tért vissza a vezetőedzői posztra.

A gyászos Puskás Akadémia elleni találkozóhoz képest kezdett az ősszel Nikolics által mellőzött Stopira, Hadzic, valamint Kovács István, azaz a Kovácsik - Stopira, Juhász, Musliu, Nego - Nikolov, Hadzic - Petrjak, Pátkai, Kovács - Futács tizenegy futott ki a DVTK stadion gyepére.

Stopira nem tétlenkedett, a balhátvéd már a hatodik percben betalált, amikor egy szöglet utáni kipattanót fejelt közelről a gólvonal mögé. A félidő hajrájában viszont egyenlítettek a haziak Bacsa révén, de hála Kovács Istvánnak tiszavirág életű volt az egál felállás. Kovács a játékrész hajrájában előbb labdát szerzett majd jobb külsővel kilőtte a hosszú sarkot.

A fordulás után próbálkozott az egyenlítéssel a Diósgyőr, de csak a kapufáig jutottak, a 63. percben Prosser találta el a keresztlécet. Bár a második félidőben a DVTK dominált a 86. percben végleg eldöntötte a meccset a Vidi. Kovács ezúttal kiszolgált, passzából Nikolov szerzett gólt, amellyel kialakult a 3-1-es végeredmény.

Diósgyőr - MOL Fehérvár FC 1-3 (1-2)

MOL Fehérvár FC: Kovácsik - Stopira, Juhász, Musliu, Nego - Nikolov, Hadzic (Elek) - Petrjak (Milanov), Pátkai, Kovács (Pantics) - Futács.

Gólszerző: Bacsa, ill. Stopira, Kovács, Nikolov.

Sport

 1. Andrew Yogan triplázott, a Volán simán verte a Grazot

  A vendég graziak szereztek vezetést az EBEL vasárnapi fehérvári meccsén, de jól reagált a Hydro Fehérvár AV19, és a mesterhármast jegyző Andrew Yogan vezérletével a végére simává tette győzelmét. Pedig több mint kétszer annyit lőttek kapura a graziak, mint a Volán, Ouzas kapus remekése is kellett a sikerhez.

  2019.12.08.
 2. Elképesztő meccsen hosszabbításos Alba-győzelem Oroszlányban

  Az újonc Oroszlány fogadta a kosárlabda-bajnokságban az Alba Fehérvárt.Kiegyenlített első félidőben tízpontos hátrány után még vezetett is az Alba, de egy ponttal a hazaiak álltak jobban a szünetben. A harmadik negyedben parádézott az Alba és biztos győztesnek tűnt, de az elképesztő negyedikben mínusz tizennyolcról fordított az OSE. A végén büntetőkkel lett meg a hosszabbítás, abban pedig nyert az Alba.

  2019.12.07.
 3. Tovább tart a Vidi vesszőfutása itthon, ezúttal a Paks győzött Sóstón

  Nem sikerült jól Joan Carillo hazai debütálása, amely egyúttal az év utolsó hazai mérkőzése is volt a MOL Fehérvár számára. A Vidi támadójátéka sokszor döcögött és bár voltak helyzetei, gólt - ráadásul kettőt - csak a kiesőzóna határán billegő és szervezetten védekező vendégek szereztek. Utolsó négy hazai meccséből hármat veszített el a Vidi.

  2019.12.07.
 4. Edzőtáboroztak és a magyar–lengyel baráti kapcsolatokat is ápolták Kiliti Tamásék

  A decemberre meghirdetett profi bokszgála technikai okok miatt elmaradt, a gálán kötelek közé lépett volna a fehérvári harcos, Kiliti Tamás is, aki így - mivel nem szerette volna megszakítani a felkészülését - a lengyelországi Częstochowa felé vette az útirányt és folytatta az intenzív felkészülést.

  2019.12.06.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak