Győrben úsztak a Delfin SE fiataljai, Varga Marcell hét aranyat nyert

A  Delfin Sportegyesület csapata   pénteken és szombaton Győrben ért el szép sikert. A  nemzetközi  úszóversenyen összesen tizenhárom  érmet  szereztek  a fehérvári utánpótlás-egyesület úszói.Varga Marcell hétszer álhatott a dobogó tetejére.
2021.05.03. 10:35 |

"Dicséret  illet  az egész csapatot, mindenki megjavította eddigi  legjobb  eredményét. Kiemelkedő teljesítménnyel, a legeredményesebb delfines  Varga Marcell volt, aki hét aranyérmet  nyert.  Valamennyi  számban  az  országos  korosztályos  ranglista 1-3.  helyén  található,  ami  nagyon  biztató  a  nyári  országos  korosztályos  bajnokságra" - számolt be a fiatalok a győri szerepléséről Déniel András, a Delfin vezetője. 

Csonka  Zsófia és Dániel  Réka ezüst-, Brandt Petra és Gyémánt Kálmán  Bendegúz bronzérmet szerzett. Petró Hunornak pedig jutott ezüstből és bronzból is egy-egy. További remek helyezésekett értek el: Petró Hanga, Kiss Petra (élete első úszóversenyén!), Kása Kata.

Sport

 1. Labdarúgó válogatott: öt Vidi-játékos van a bő EB-keretben

  Marco Rossi szövetségi kapitány kihirdette a részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott bő, 30 fős keretét. A két csoportmeccsét is Budapesten játszó nemzeti csapat Ausztriában edzőtáborozik, majd két felkészülési meccset is játszik. A keretben Bolla, Fiola, Hangya, Nego és Nikolics személyében öt Mol Fehérvár-játékos szerepel.

  2021.05.06.
 2. Az élvonaltól búcsúzó Diósgyőr otthonában zárja a szezont vasárnap a MOL Fehérvár FC

  Május 9-én, vasárnap 17:30 órakor a már kiesett DVTK otthonában játssza a 2020-2021-es bajnoki szezon utolsó mérkőzését a Vidi.

  2021.05.06.
 3. Elkezdődött az atlétikai versenyszezon - az U16 és U14 korosztály sikerei a Bregyóban

  A legfiatalabb versenyzők, a 12-13 és a 14-15 évesek területi kvalifikációs versenyével elstartolt az atléták versenyszezonja. Az ARAK fiataljai hazai pályán bizonyítottak, számolatlanul értek el egyéni csúcsokat, amelyekért nem maradt el az arany, ezüst és bronzérem sokasága.

  2021.05.04.
 4. Kettős emberhátrányban, hosszabbításban kapott ki a Vidi a Magyar Kupa döntőjében

  2019 után játszott ismét Magyar Kupa-döntőt a Mol Fehérvár, az ellenfél ezúttal az Újpest volt. A bajnokságban rendre kiütötte a lilákat a Vidi, ezúttal az első félidőben egyik csapat sem tudott betalálni. Helyzet alig volt a második játékrészben, de az utolsó percben, majd a hosszabbításban is kiállítottak egy fehérvárit, végül pedig egy jól eltalált lövés döntött az Újpest javára.

  2021.05.03.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak