Gyógyító méhek és mézek - Antal István eladása szerdán

A különféle mézek gyógyító hatásáról és a méhek gyógyító erejéről tart előadást szeptember 20-án, szerdán 15 órától az Alsóvárosi Közösségi Házban Antal István méhész, a fehérvári Apiterápiás Ház vezetője. Az érdeklődők amellett, hogy hasznos információkat szerezhetnek, mézet is kóstolhatnak majd a programon, amelyen ingyenes a részvétel.
2023.09.19. 10:53 |
Gyógyító méhek és mézek - Antal István eladása szerdán

A mézet ősidők óta ismerjük, fogyasztjuk csemegeként, újabban pedig egyre többet tudunk gyógyító hatásáról is.

A méz mellett más méhészeti termékek is segíthetnek egészségünk megőrzésében, sőt, maguk a méhek is szolgálhatnak gyógyírként sokféle betegségben. A méhek által kibocsátott, különleges összetételű kaptárlevegő és az apró rovarok biorezonanciája az immunrendszert erősítő hatása mellett a légzőszervi problémákat, az asztmát, a krónikus köhögést is kezeli, de jó hatással lehet a migrénes fejfájásra, az alvászavarokra, az idegrendszeri gondokra is.

A mézzel, a méhészeti termékekkel való gyógyításról, azaz az apiterápiáról is beszél előadásában Antal István méhész, a fehérvári Apiterápiás Ház vezetője szeptember 20-án, szerdán 15 órától az Alsóvárosi Közösségi Házban (Szárcsa utca 37.), ahol a jelenlévők a különféle mézfajták hatásáról, egészségünkre gyakorolt hatásáról is hallhatnak. A hasznos információk mellett mézkóstolásra is lehetősége lesz az érdeklődőknek. A foglalkozáson való részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.