Gyertyafényes kastélylátogatás és kulináris élmények a Károlyi Kastélyban

A Károlyi József Alapítvány ismét meghirdette népszerű programját, a gyertyafényes kastélylátogatást, amely a kastély kiállításain, lakosztályain keresztül mutatja be a Károlyi család történetét.
2024.02.09. 07:01 |
Gyertyafényes kastélylátogatás és kulináris élmények a Károlyi Kastélyban

A klastély tapasztalt idegenvezetője, Zámbó László érdekességekben és különleges történetekben gazdag tárlatvezetését fenséges büfévacsora fűszerezi, amelynek keretében a francia és magyar konyha különlegességeivel ismerkedhetnek meg a kulináris élmények rajongói.

A gyertyafényes tárlatvezetés 19.30-kor, a vacsorát követően indul, majd az újonnan felújított, egykori istállóépületben ér véget, ahol a Károlyiakról szóló családtörténeti kiállítás és "A legnagyobb magyarok között" című film (35 perc) vetítése zárja a programot.

Részvétel: 12,500.- Ft.

Információ és jelentkezés: Tel. 06 30 221 69 12; e-mail: hotel@karolyikastely.hu

Fehérvári színes

 1. Rajzpályázat állatokról

  Általános iskolás diákok számára hirdetett rajzpályázatot a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, valamint a Kisfaludi Művészkör a vadon élő állatok világnapja alkalmából. A pályázat témája a vadon élő állatok hazánkban – a legfeljebb A3-as méretű alkotásokat március 18-ig várják az SZKKK Fürdő sori központjában és Kisfaludon is.

  2024.03.01.
 2. Ásványok a könyvtárban

  Március első hétvégéjén az ásványoké a főszerep a Vörösmarty Mihály Könyvtárban. Március 1-jén, pénteken Magyarország Ásványai címmel nyílik ásványkiállítás a Tolnai utcai Tagkönyvtárban, majd március 2-án, szombaton folytatódik az Ásványszakkör. Március 7-től a Széna téri Tagkönyvtárban láthatjuk Tóthné Albrecht Anikó textilműves tárlatát.

  2024.03.01.
 3. Márciusi programok Sóstón

  Márciusban is folytatódnak a szórakoztató, ismeretterjesztő, közösségi programok a Sóstón. A most szombati családi délelőtt a víz világnapja jegyében telik, jövő szombaton a hazatérő madaraink nyomába eredhetünk, míg március 16-án a természetvédelmi terület egyedülálló állatvilágának megismerésére lesz lehetőség a mesetúra keretében.

  2024.02.29.
 4. Madárgyűrűző bemutató

  Március 2-án szombaton 8 és 11 óra között tartanak madárgyűrűző bemutatót a Bregyó parkerdőben. A program dímentesen, regisztráció nélkül látogatható. További információt Koleszár Sándortól kaphatnak az érdeklődők a 06706614360-as telefonszámon.

  2024.02.29.