Gyertyafényes kastélylátogatás és kulináris élmények a Károlyi Kastélyban

A Károlyi József Alapítvány ismét meghirdette népszerű programját, a gyertyafényes kastélylátogatást, amely a kastély kiállításain, lakosztályain keresztül mutatja be a Károlyi család történetét.
2024.02.09. 07:01 |
Gyertyafényes kastélylátogatás és kulináris élmények a Károlyi Kastélyban

A klastély tapasztalt idegenvezetője, Zámbó László érdekességekben és különleges történetekben gazdag tárlatvezetését fenséges büfévacsora fűszerezi, amelynek keretében a francia és magyar konyha különlegességeivel ismerkedhetnek meg a kulináris élmények rajongói.

A gyertyafényes tárlatvezetés 19.30-kor, a vacsorát követően indul, majd az újonnan felújított, egykori istállóépületben ér véget, ahol a Károlyiakról szóló családtörténeti kiállítás és "A legnagyobb magyarok között" című film (35 perc) vetítése zárja a programot.

Részvétel: 12,500.- Ft.

Információ és jelentkezés: Tel. 06 30 221 69 12; e-mail: hotel@karolyikastely.hu

Fehérvári színes

 1. Királyok a Belvárosban

   Folytatódik a Királyok a Belvárosban című, az augusztusi Székesfehérvári Királyi Napokra hangoló rendezvénysorozat: július 13-án, szombaton 17 órától III. Béla, II. András és II. (Vak) Béla óriásbábjainak kíséretéhez csatlakozhatnak az érdeklődők a Fő utcán. Az esemény este hatkor az Oti Acoustic műsorával zárul a Zichy ligeti Zenepavilonban.

  2024.07.12.
 2. Öntsön egy vödör vizet Ön is!

  Összesen tíz páros dolgozik azon, hogy városszerte locsolják a növényeket Székesfehérvár közterületein. Öntözik a villanyoszlopokon található virágokat, a belvárosban a virágoszlopokat és a dézsás növényeket, töltik a mintegy 1500 darab öntözőzsákot a fiatal fáknál, illetve az egynyári és az évelő virágok ágyásait is locsolják.

  2024.07.12.
 3. Fehérváron járt a zsűri

  Székesfehérváron járt a Virágos Magyarország zsűrije csütörtökön. A szakemberek a város közösségi tereit vizsgálták meg szakmai szemmel. Jártak a Török udvar új esőkertjében, a megújult Rózsa ligetben és a Vörösmarty téren, illetve a Sóstó Vadvédelmi Központban is.

  2024.07.12.
 4. Grundfos tábor három héten át

  A székesfehérvári Grundfos hagyományosan a nyári szünet első felében szervez tábort a dolgozók gyermekei számára. Az idei évben három turnusban több mint kétszázan vesznek részt a tartalmas programokban. Az első héten a környezetvédelem, a második héten a sport került középpontba, ennek kapcsán csütörtökön az Alba Arénába látogattak el a táborozók, ahol Székesfehérvár polgármestere is köszöntötte őket.

  2024.07.11.