Gyermeknapi Ramazuri a Pagonyban - Pákozdon is várják az aprónépet

Izgalmas gyermeknapi programokkal várja a családokat a pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétum. A gyerekek kipróbálhatják többek között a terep-gokartot és a lézerlövészetet, valamint számos játékos előadást is hallhatnak.
2023.05.26. 09:11 |
Gyermeknapi Ramazuri a Pagonyban - Pákozdon is várják az aprónépet

Május 28-án, vasárnap 10.00 és 16.00 óra között gyermeknapi Ramazurit rendeznek a Pagony Vadaspark és Arborétumban Pákozdon.

Egész nap elérhető lesz többek között a mászófal, az arcfestés és a terep-gokart, valamint a Magyar Honvédség jóvoltából lézerlövészet is várja a legkisebbeket. Az állandó programokon túl minden órában más-más előadással készülnek a szervezők: a Camelot kutyaiskola agility bemutatót tart, a Kisvirág Bábszínház pedig két mesét is előad a kicsiknek. A rendezvény területén kézműves és gasztronómiai kirakodóvásár is lesz fagyival, nachosszal és mézeskaláccsal.

A belépés 18 év alatt mindenki számára ingyenes, felette pedig 2400 forint személyenként. A belépők árusítása már 9.00 órától kezdődik. Az esemény részletes programját ide kattintva érhetik el.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Fehérvári színes

 1. Piknik a belvárosban

  A pünkösdi hétvégén a belvárosi lakókat is várta a Székesfehérvári Kulturális Központ a Városház térre közös piknikezésre. Játékok, hangszerbemutató, társasjáték-sátor, kincsmosás is volt a kínálatban, a kicsiket a Pitypang zenekar, a felnőtteket pedig Gájer Bálint szórakoztatta, közös programként pedig az ARTE ARAMI Junior csoporttal lehetett táncolni.

  2024.05.18.
 2. VIII. Maroshegyi Családi Mesenap

  A Gárdonyi Géza Művelődési Ház előtti M. Tóth István téren várták szombaton a családokat, ahol koncertek, kézműveskedés és közös játék is várt az érdeklődőkre. A színpadon néptánc, a Magyar Népmese Színház és a Kuttyomfitty Társulat előadása is látható volt, a programot pedig a Pitypang zenekar élőzenés koncertje zárta.

  2024.05.18.
 3. Pünkösdi Virágálom

  Idén is virágba borult Székesfehérvár Belvárosa Pünkösd alkalmából. Ezúttal a köztéri alkotások és épületek kapui helyett raklapból készült fotelekre készítették el pompázatos kompozícióikat hat székesfehérvári virágüzlet mesterei, továbbá a Szent Kristóf Ház lakói is közreműködtek a Városház téri dekorációban.

  2024.05.17.
 4. V. Mesés kiskertek

  A rendkívül változatos időjárás ellenére is sikerült megtartani az V. Mesés kiskertek kertépítő versenyt 18 fehérvári óvoda mintegy 300 kisgyermekének részvételével. A jégeső átmenetileg megzavarta ugyan a vetélkedőt, ám a fellegek gyorsan tovaszálltak, végül a napfény, a kitűnő hangulat, a jókedvű zsibongás győzedelmeskedett a Zichy ligetben.

  2024.05.17.