Gyermeknapi Ramazuri a Pagonyban - Pákozdon is várják az aprónépet

Izgalmas gyermeknapi programokkal várja a családokat a pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétum. A gyerekek kipróbálhatják többek között a terep-gokartot és a lézerlövészetet, valamint számos játékos előadást is hallhatnak.
2023.05.26. 09:11 |
Gyermeknapi Ramazuri a Pagonyban - Pákozdon is várják az aprónépet

Május 28-án, vasárnap 10.00 és 16.00 óra között gyermeknapi Ramazurit rendeznek a Pagony Vadaspark és Arborétumban Pákozdon.

Egész nap elérhető lesz többek között a mászófal, az arcfestés és a terep-gokart, valamint a Magyar Honvédség jóvoltából lézerlövészet is várja a legkisebbeket. Az állandó programokon túl minden órában más-más előadással készülnek a szervezők: a Camelot kutyaiskola agility bemutatót tart, a Kisvirág Bábszínház pedig két mesét is előad a kicsiknek. A rendezvény területén kézműves és gasztronómiai kirakodóvásár is lesz fagyival, nachosszal és mézeskaláccsal.

A belépés 18 év alatt mindenki számára ingyenes, felette pedig 2400 forint személyenként. A belépők árusítása már 9.00 órától kezdődik. Az esemény részletes programját ide kattintva érhetik el.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Fehérvári színes

 1. Kisállat-kiállítás a Gárdonyiban

  Egy mini kenguru, valamint hüllők és papagájok is láthatóak lesznek azon a kisállat-kiállításon, amely június 10-én, szombaton érkezik a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárba. A belépőjegy árán felül ingyenes fotózást kínálnak, és a kinyomtatott plakáttal kedvezmény kérhető a gyerekbelépő árából.

  2023.06.07.
 2. Nyári bormustra Kisfaludon

  Régi, lassan két évtizedes hagyománya van a Kisfaludi Bormustrának, amelyet idén június 10-én, szombaton 15 órától rendez meg a Kisfaludi Borbarát Klub és a Kisfaludi Hagyományőrző Kulturális Egyesület a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ közreműködésével a Kisfaludi Közösségi Házban.

  2023.06.07.
 3. Kertmozi a városrészekben

  Júniustól a szabad ég alatt is várja a nézőket a fehérvári Barátság mozi kertmozija: 16-án, pénteken 21 órakor az Öreghegyi Közösségi Ház kertjében az Ürömapám című amerikai vígjátékot, 30-án, pénteken 21 órakor a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar szabadtéri színpadán pedig a Halálos iramban 10. című amerikai akció-kalandfilmet láthatja a közönség. Jegyek már válthatók az előadásokra.

  2023.06.07.
 4. KEMPP táborok júliusban

  Idén is megrendezi hadtörténelmi témájú nyári napközis táborait a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely. Július 3-a és 21-e között három turnus lesz, melyekre várják a 8-14 éves gyerekek jelentkezését.

  2023.06.07.