Gyászol a fehérvári hokiklub: elhunyt Kulcsár Nándor

A gyógytornász-fizioterapeuta 1999 óta állt a fehérvári klub kötelékében. A szakember emellett 2005-ig a magyar válogatott mellett is dolgozott. Kulcsár Nándort a klub saját halottjának tekinti.
2018.07.05. 09:46 |

Kulcsár Nándor gyógytornász-fizioterapeuta 1999-ben került az Alba Volánhoz, pályafutása során pedig több fehérvári klub munkájában vett részt. Szakértelmével komoly szerepet vállalt a csapatok sikereiben. A fehérvári évek alatt, egészen 2005-ig a magyar jégkorong-válogatott mellett is dolgozott, majd alapítása után az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia sportolóinak rehabilitációját is végezte. Munkája nyomán számos felnőtt és utánpótlás-korú játékos térhetett vissza egészségesen a jégre sérülésük után.

„Mély megrendüléssel értesültünk Kulcsár Nándor haláláról” – mondta Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke. „A szakember csaknem két évtizede dolgozott a fehérvári klubnál, amely idő alatt kivételes szakmai tudásával szolgálta a csapatot. Tudtunk arról, hogy hosszú ideje küzdött a betegséggel, de reméltük, hogy hamarosan jó egészségben láthatjuk viszont és még sok évig dolgozhatunk együtt. Halálával nem csak a fehérvári jégkorongtársadalom, de az egész magyar jégkorong szegényebb lett egy kiváló emberrel és szakemberrel. A Fehérvár AV19 SC Kulcsár Nándort saját halottjának tekinti. Osztozunk a család fájdalmában. Isten nyugosztalja.”

Forrás: fehervarav19.hu

Sport

 1. Két érmet szereztek a fehérvári vívók a szolnoki Olimpici Nagydíjon

  A Székesfehérvári Vívó és Szabadidősport Egyesület párbajtőrözői közül Tóth Lázár és Csuta András állhatott fel a dobogóra a legnívósabb hazai korosztályos versenysorozatban. A téli szünet előtti utolsó megmérettetésen számos előkelő helyezést vívtak ki maguknak a fehérvári fiatalok.

  2018.12.11.
 2. Lénárt Péter a királykategória ezüstérmese és hőse lett az ökölvívó országos bajnokságon

  Lénárt Péter, a Varkocs György Box Club versenyzője a hétvégi országos bajnokság királykategóriájában (+91 kilogramm) a legnehezebb és a legnépesebb súlycsoportban indult. Első körben egy rutinos, előző évekből OB érmes, termetes versenyzőt sikerült legyőznie. Az elődöntőben egy volt ifi válogatott, kőbányai bunyóst vert magabiztosan. A döntőben az előző év bajnoka várt rá és a 2. menet közepén egy fejelés miatt Pétert az orvos nem engedte tovább küzdeni, így megosztott pontozással az ellenfele győzött. 

  2018.12.11.
 3. Nagy Angéla ezüst, Kiliti Tamás bronzérmet szerzett az ökölvívó országos bajnokságon

  Három versenyzővel kezdte meg a felkészülést a Videoton Box Club az idei felnőtt országos bajnokságra, közülük Nagy Kornél megsérült, így nem vállalhatta a megmérettetést. Kiliti Ferenc, vezetőedző tanítványai közül a hölgyek 57 kg-os súlycsoportjában Nagy Angéla első éves felnőttként ezüstérmet szerzett. Kiliti Tamás az 56 kilogrammosok között az elődöntőig menetelt, ott az EB 3. helyezett versenyzőtől parázs mérkőzésen kikapott, így bronzéremmel zárt.

  2018.12.11.
 4. Szabadkáról hoztak szép eredményeket a fiatal fehérvári falmászók

  Hétvégén volt Szabadkán a szerbiai bajnokság VIII. Boulder fordulója, melyen Székesfehérvárról Hegedüs-Krisó Dénes a Redrock színeiben D10 kategóriában, testvére Tóth-Krisó Míra a Rotpunkt színeiben D6 kategóriában mérték össze tudásukat a többi ügyes mászóval.

  2018.12.10.

Fehérvári advent

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak