Gyászol a fehérvári hokiklub: elhunyt Kulcsár Nándor

A gyógytornász-fizioterapeuta 1999 óta állt a fehérvári klub kötelékében. A szakember emellett 2005-ig a magyar válogatott mellett is dolgozott. Kulcsár Nándort a klub saját halottjának tekinti.
2018.07.05. 09:46 |

Kulcsár Nándor gyógytornász-fizioterapeuta 1999-ben került az Alba Volánhoz, pályafutása során pedig több fehérvári klub munkájában vett részt. Szakértelmével komoly szerepet vállalt a csapatok sikereiben. A fehérvári évek alatt, egészen 2005-ig a magyar jégkorong-válogatott mellett is dolgozott, majd alapítása után az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia sportolóinak rehabilitációját is végezte. Munkája nyomán számos felnőtt és utánpótlás-korú játékos térhetett vissza egészségesen a jégre sérülésük után.

„Mély megrendüléssel értesültünk Kulcsár Nándor haláláról” – mondta Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke. „A szakember csaknem két évtizede dolgozott a fehérvári klubnál, amely idő alatt kivételes szakmai tudásával szolgálta a csapatot. Tudtunk arról, hogy hosszú ideje küzdött a betegséggel, de reméltük, hogy hamarosan jó egészségben láthatjuk viszont és még sok évig dolgozhatunk együtt. Halálával nem csak a fehérvári jégkorongtársadalom, de az egész magyar jégkorong szegényebb lett egy kiváló emberrel és szakemberrel. A Fehérvár AV19 SC Kulcsár Nándort saját halottjának tekinti. Osztozunk a család fájdalmában. Isten nyugosztalja.”

Forrás: fehervarav19.hu

Sport

 1. Labdarúgó játékvezetői tanfolyam indul Székesfehérváron

  A Magyar Labdarúgó Szövetség alapfokú labdarúgó játékvezetői tanfolyamot indít Fejér megyében. Az október elején induló képzésen az előadások a Fejé Megyei Művelődési Központban lesznek.

  2018.09.25.
 2. A nyolcpróba bajnoka egyéniben Tímár Gergő, csapatban az ARAK

  Kétnapos versenynek, az ifjúságiak, serdülők és újoncok összetett országos bajnokságának adott otthont a Regionális Atlétikai Központ. Az ARAK hazai pályán ismét jól teljesített. Az ifjúsági fiúknál a nyolcpróba egyéni aranyérmét Tímár Gergő nyerte, a csapatét az ARAK. A két aranyérem mellé egy ezüstöt és egy bronzot is szerzett a házigazda egyesület.

  2018.09.25.
 3. Kézilabda: gazdag program a válogatott héten – nemzetközi meccsek Fehérváron

  A szeptember 24-i héten a kluboktól a válogatottak veszik át a főszerepet az európai kézilabdában. A rövid bajnoki szünetben sem maradnak azonban meccsek nélkül a székesfehérvári szurkolók: a Polar Global Handball elnevezésű mérkőzéssorozat keretében három válogatottat és az Alba Fehérvár KC-t is láthatják játszani.

  2018.09.24.
 4. Karate: hét fehérvári aranyérem Kiskunhalasról

  Az őszi versenyidőszak idén a Kiskunhalason negyedik alkalommal megrendezett Halas Kupával vette kezdetét a kyokushin karatésok számára. A hazai IKO szervezet által jegyzett színvonalas versenyen 30 egyesület 180 versenyzője mérte össze tudását formagyakorlat és knock-down küzdelem versenyszámokban.

  2018.09.24.

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak