Gyászol a fehérvári hokiklub: elhunyt Kulcsár Nándor

A gyógytornász-fizioterapeuta 1999 óta állt a fehérvári klub kötelékében. A szakember emellett 2005-ig a magyar válogatott mellett is dolgozott. Kulcsár Nándort a klub saját halottjának tekinti.
2018.07.05. 09:46 |

Kulcsár Nándor gyógytornász-fizioterapeuta 1999-ben került az Alba Volánhoz, pályafutása során pedig több fehérvári klub munkájában vett részt. Szakértelmével komoly szerepet vállalt a csapatok sikereiben. A fehérvári évek alatt, egészen 2005-ig a magyar jégkorong-válogatott mellett is dolgozott, majd alapítása után az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia sportolóinak rehabilitációját is végezte. Munkája nyomán számos felnőtt és utánpótlás-korú játékos térhetett vissza egészségesen a jégre sérülésük után.

„Mély megrendüléssel értesültünk Kulcsár Nándor haláláról” – mondta Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke. „A szakember csaknem két évtizede dolgozott a fehérvári klubnál, amely idő alatt kivételes szakmai tudásával szolgálta a csapatot. Tudtunk arról, hogy hosszú ideje küzdött a betegséggel, de reméltük, hogy hamarosan jó egészségben láthatjuk viszont és még sok évig dolgozhatunk együtt. Halálával nem csak a fehérvári jégkorongtársadalom, de az egész magyar jégkorong szegényebb lett egy kiváló emberrel és szakemberrel. A Fehérvár AV19 SC Kulcsár Nándort saját halottjának tekinti. Osztozunk a család fájdalmában. Isten nyugosztalja.”

Forrás: fehervarav19.hu

Sport

 1. A strandon szokták a vizet a fehérvári hokisok

  Szuper kis videót készítettek a hokisok arról, hogy a megújult fehérvári strandon jártak, méghozzá nem is akárhogy, teljes felszerelésben. Érdemes megnézni, hiszen a Fehérvár AV19 csapatának játékosai mindent kipróbáltak, amit lehetett.

  2018.07.19.
 2. Rock 'n' roll és futás - két helyen is lesz augusztusban

  Alig több mint egy hónap múlva, augusztus 20-án a Bence-hegyet, hat nappal később a vérteskozmai terepet hódíthatják meg a vállalkozó kedvű futók. Mindkét eseményen csak előzetes nevezés után lehet részt venni, ezek feltételeiről az események Facebook oldalán lehet tájékozódni.

  2018.07.19.
 3. Szombaton 20.15 órakor a Kisvárda ellen kezdi a Vidi a 2018/19-es bajnoki szezont

  Július 21-én, szombaton 20.15 órai kezdettel a Kisvárdát fogadja a MOL Vidi FC az OTP Bank Liga NB I első fordulójánban, a Pancho Arénában. Érdekesség, hogy a Kisvárdával korábban még barátságos mérkőzésen sem csapott össze a Vidi történelme folyamán. Közvetlenül a meccs előtt, 17 órától a Puskás Akadémia FC látja vendégül a Debrecent. A két klub közös kezdeményezéseként egy jegy áráért mindkét bajnoki mérkőzést megtekinthetik a drukkerek.

  2018.07.19.
 4. 11. lett a magyar férfi váltó a fehérvári öttusa Európa bajnokságon

  Az öttusa Eb második napja a férfi váltóké volt. Magyar színekben Szép Balázsért és a volános Fröhlich Tamás Bencéért szoríthattunk. A lengyelek visszalépésével végül tizenegy váltó állt rajthoz a férfiaknál, elsőként az uszodában.

  2018.07.18.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak