Gyászol a fehérvári hokiklub: elhunyt Kulcsár Nándor

A gyógytornász-fizioterapeuta 1999 óta állt a fehérvári klub kötelékében. A szakember emellett 2005-ig a magyar válogatott mellett is dolgozott. Kulcsár Nándort a klub saját halottjának tekinti.
2018.07.05. 09:46 |

Kulcsár Nándor gyógytornász-fizioterapeuta 1999-ben került az Alba Volánhoz, pályafutása során pedig több fehérvári klub munkájában vett részt. Szakértelmével komoly szerepet vállalt a csapatok sikereiben. A fehérvári évek alatt, egészen 2005-ig a magyar jégkorong-válogatott mellett is dolgozott, majd alapítása után az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia sportolóinak rehabilitációját is végezte. Munkája nyomán számos felnőtt és utánpótlás-korú játékos térhetett vissza egészségesen a jégre sérülésük után.

„Mély megrendüléssel értesültünk Kulcsár Nándor haláláról” – mondta Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke. „A szakember csaknem két évtizede dolgozott a fehérvári klubnál, amely idő alatt kivételes szakmai tudásával szolgálta a csapatot. Tudtunk arról, hogy hosszú ideje küzdött a betegséggel, de reméltük, hogy hamarosan jó egészségben láthatjuk viszont és még sok évig dolgozhatunk együtt. Halálával nem csak a fehérvári jégkorongtársadalom, de az egész magyar jégkorong szegényebb lett egy kiváló emberrel és szakemberrel. A Fehérvár AV19 SC Kulcsár Nándort saját halottjának tekinti. Osztozunk a család fájdalmában. Isten nyugosztalja.”

Forrás: fehervarav19.hu

Sport

 1. „Mozdulj Fehérvár!” a MOL Arénában szombaton - sport minden formában és mennyiségben

  Az aktív, egészséges életmódot, a rendszeres testmozgást népszerűsíti, és az életmódváltást ösztönzi a Mozdulj Fehérvár!, amelynek a MOL Aréna Sóstó rendezvényközpont ad otthont. Március 23-án, szombaton két szinten, összesen 2 ezer négyzetméternyi területen várják a sportolni vágyókat a legkülönfélébb programokkal. 

  2019.03.21.
 2. Sokkal jobb volt a Holon az Albánál, harminc fölött a különbség

  Az iazraeli bajnokság listavezetője várt az Alba Fehérvárra a FIBA Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, idegenben. Akárcsak a Bonn ellen, most is jól kezdtek a mieink, kilenccel is vezettek, de a második negyedben nagyot ment és elhúzott a Holon. A harmadik negyed feléig egyenrangú ellenfél volt az Alba, onnantól azonban bedarálta erősebb ellenfele, amely nagyon simán nyert és ezzel már továbbjutónak érezheti magát.

  2019.03.20.
 3. Ismét lesz Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny Székesfehérváron

  Ötödik alkalommal szervezi meg Nehézségi Falmászó Versenyét március utolsó hétvégéjén a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület az István Király Általános Iskolában. A Minitől (-2010) a Senior kategóriában versenyzők részére az előnevezés március 21-én, csütörtökön zárul, de lehetőség lesz még a versenynapon is a mászókhoz csatlakozni.

  2019.03.20.
 4. Amatőr box - öt fehérvári versenyző öt érmet szerzett a X. Nemzetközi Szalacska Kupán

  Öt versenyzővel nevezett a Varkocs György Box Club a X. Nemzetközi Szalacska Kupára. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség versenyén Németh Zsolt (serdülő, 52 kg) bajnok lett, Balogh Bálint (junior, 60 kg) bronzérmet szerzett. Nagy Evelin (junior, 57 kg) a döntőig menetelt, ott viszont vereséget szenvedett, így ezüstéremmel térhetett haza. Major Milán (ifi 64 kg) szintén döntőt vívott, ahol kiütéssel nyert és Lénárt Péter (felnőtt +91 kg) szintén bajnok lett.

  2019.03.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak