Gól nélküli döntetlennel mutatkozott be a Vidi kispadján Szabics Imre

A Kisvárda otthonában játszotta első mérkőzését a válogatott szünet után a bajnokságban a Mol Fehérvár. Az új vezetőedző, Szabics Imre bemutatkozása is volt a meccs, amelyen az első félidőben emberhátrányba került a Vidi, Fiola kiállítása után. A hazaiak nem tudták kihasználni a létszámfölényt, a fehérváriaknak pedig nem volt komoly helyzetük, így gól nélkül ért véget a találkozó.
2021.04.04. 18:16 |

Szabics Imre, Juhász Roland és Torghelle Sándor először ült a kispadon a Mol Fehérvár szakmai stábjaként, és aligha tervezték, hogy több mint egy félkidőn át emberhátrányban kell játsznai csapatuknak. A Kovács D. - Bolla, Musliu, Stopira, Hangya (Rus) - Fiola, Pinto - Nego, Nikolics (Szabó L.), Petrjak - Zivzivadze (Funsho) összeállításban játszó Vidi nem alakított ki nagyobb helyzetet az első félidőben, de a hazaiak sem villogtak. Az Andorra elleni válogatott meccsen kiállított Fiola Attila egy lövéssel vétette észre magát, majd a 35. percben ismét piros lapot kapott: ekkor szabálytalankodott másodszor sárgát érően.

A Kisvárda a félidő végén kihasználhatta volna az emberelőnyt, de Bumba mellé, Cirkovic pedig Kovács kezébe fejelt. Ahogy várható volt, a széltől is támogatott hazaiak a második játékrészben fölénybe kerültek, de igazán csak egyszer voltak közel a gólhoz. A 74. percben Kovácsréti szögletből célozta meg a kaput, Kovács védett - a kisvárdaiak reklamáltak, hogy átjutott a vonalon a labda, de nem ítélt gólt a játékvezető. A hajrá nem volt túl eseménydús, így végül egy-egy pont jutott a csapatoknak.

Szabics Imre a következő fordulóban, szombaton az Újpest ellen irányítja először hazai pályán a Vidit.

Kisvárda - Mol Fehérvár 0-0

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak