Francia középpályást igazolt Romániából a MOL Fehérvár

Hétfő reggel hivatalos honlapján jelentette be a MOL Fehérvár FC, hogy szerződtette a korábbi francia korosztályos válogatott Lyes Hourit, aki a román élvonalból érkezik a Vidihez.
2020.01.13. 10:13 |

A huszonnegyedik életévét néhány nap múlva betöltő középpályás szülőhazájában megfordult a Valenciennes-nél, a Bastiánál és a Lens B-csapatánál, kölcsönben pedig a holland Rodát erősítette. 2018 nyarán került legutóbbi állomáshelyére, a román Viitorulhoz, ahol sikeres másfél évet töltött, hiszen kupát és szuperkupát nyert, miközben 41 bajnoki mérkőzésen 4-4 gólt és gólpasszt jegyzett.

Kovács Zoltán sportigazgató elmondása szerint a Fehérvár régóta figyelte a középpályást, aki rendre jó teljesítményt nyújtott. Houri bemutatkozásában hazai és nemzetközi célokról is beszélt.
A klub tájékoztatása szerint a játékos hosszú távú szerződést írt alá.

Sport

 1. A világ legjobb fiatal kosarasait láthatjuk Fehérváron január 30-tól

  Évek alatt az egyik legrangosabb európai utánpótlás kosárlabda eseménnyé nőtte ki magát a Szent István Kupa U16-os torna, amelynek a kezdetek óta vendége a Real Madrid és a Bayern München is. Az idén január 30-a és február 2-a között az NBA Academy, a Stellazzurra Roma, a Kínai és az Iráni válogatott is Fehérvárra érkezik.

  2020.01.28.
 2. Kitűnően kezdték a magyar kupasorozatot a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljai

  A hétvégén kezdetét vette a nehézségi mászás magyar kupafordulója, az első helyszín Szombathely volt, a Mászóka Magyar Kupa elnevezésű versennyel. A Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljainak eredményeit az alábbiakban közöljük.

  2020.01.28.
 3. Szondi-győzelmek és verseségek az év első asztalitenisz-bajnokijain

  Idegenbeli mérkőzésekkel folytatták a bajnokságot a Honvéd Szondi SE asztalitenisz-csapatai. Az első két idei fordulóban akadt megyei rangadó is, az első osztályú csapat pedig behúzta a meccseit.

  2020.01.27.
 4. Kőszegen vívtak nemzetközi mérkőzéseket a Varkocs György Box Club ökölvívói

  Három ringben zajló nemzetközi edzőmérkőzéseket felvonultató küzdelemsorozaton vettek részt hétvégén a Varkocs György Box Club bunyósai Kőszegen. Junior korcsoportban Nagy Evelin, Németh Zsolt, Tóth Adrián, ifiben: Tórizs László, Lakatos Viktor és Major Milán, míg a felnőttek közt Horváth Erik és Lénárt Péter léptek szorítóba a megmérettetésen.

  2020.01.27.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak