Francia középpályást igazolt Romániából a MOL Fehérvár

Hétfő reggel hivatalos honlapján jelentette be a MOL Fehérvár FC, hogy szerződtette a korábbi francia korosztályos válogatott Lyes Hourit, aki a román élvonalból érkezik a Vidihez.
2020.01.13. 10:13 |

A huszonnegyedik életévét néhány nap múlva betöltő középpályás szülőhazájában megfordult a Valenciennes-nél, a Bastiánál és a Lens B-csapatánál, kölcsönben pedig a holland Rodát erősítette. 2018 nyarán került legutóbbi állomáshelyére, a román Viitorulhoz, ahol sikeres másfél évet töltött, hiszen kupát és szuperkupát nyert, miközben 41 bajnoki mérkőzésen 4-4 gólt és gólpasszt jegyzett.

Kovács Zoltán sportigazgató elmondása szerint a Fehérvár régóta figyelte a középpályást, aki rendre jó teljesítményt nyújtott. Houri bemutatkozásában hazai és nemzetközi célokról is beszélt.
A klub tájékoztatása szerint a játékos hosszú távú szerződést írt alá.

Sport

 1. "Hiszem, hogy fel tudok nőni a feladathoz" - bemutatkozott a Vidi edzője

  Szerdán jelentették be, hogy Márton Gábor lesz a MOL Fehérvár vezetőedzője, csütörtökön pedig bemutatkozó sajtótájékoztatót tartottak a szakember részvételével a sóstói stadionban. A Vidi új mestere új feladatokról, tanulásról, reményekről beszélt.

  2020.07.09.
 2. Márton Gábor lett a MOL Fehérvár új vezetőedzője

  Szerda délután hivatalossá vált, hogy Márton Gábor lesz a MOL Fehérvár FC következő vezetőedzője. Az 53 éves szakember legutóbb a ZTE FC kispadján ült, korábban a Siófok, a PMFC, a Kaposvár, a Kozármisleny és a Barcs együtteseit vezette.

  2020.07.08.
 3. Törölték az idei, székesfehérvári öttusa Eb-t

  Nem rendezik meg idén az öttusázók Európa-bajnokságát, melyet eredetileg június-július fordulóján bonyolítottak volna le Székesfehérváron. Az európai szövetség (ECMP) hosszan kivárt, de miután a nemzetközi szövetség (UIPM) az elmúlt hetekben egymás után hozta meg a törlésekről, halasztásokról szóló döntéseit a különböző korosztályok világbajnokságait illetően, várható volt, hogy a sportág kontinentális vezetői is hasonlóan foglalnak majd állást.

  2020.07.08.
 4. Egész napos sportnapra várja a családokat szombaton a Kiskút Tenisz Klub

  Első alkalommal szervez családi sportnapot július 11-én, szombaton a Kiskút Tenisz Klub. Szeretettel várják a mozogni, kikapcsolódni vágyókat minden korosztályból 9 órától a délutáni órákig a Kiskút útja 3. szám alatt.

  2020.07.07.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak