Férfi röplabda: új légiósai nélkül kapott ki Sümegen a MÁV Előre

3:1-es vereséget szenvedett a MÁV Előre-BERICAP a Sümegi RE otthonában, a férfi röplabda NB I Liga alapszakasz második körének első fordulójában. Az újonnan érkezett fehérvári légiósok még nem voltak ott a MÁV-keretben. A női csapat új edzővel játszott, és szintén vereséget szenvedett a fordulóban.
2020.01.13. 10:33 |

Gazsi Péter együttese ahhoz a Sümeghez utazott szombaton, amelyet a Magyar Kupában kettős győzelemmel búcsúztatott az ősszel. Ezúttal viszont az ellenfél örülhetett, hiszen a szoros szettek ellenére négy játszmában nyert. A mieink a hazaiak kétjátszmás előnyét követően, a harmadik felvonásban tudtak szépíteni, de az egyenlítést már nem sikerült megvalósítani Neukum Gáboréknak.

Férfi röplabda NB I Liga alapszakasz II., 1. forduló:
Sümegi RE – MÁV Előre-BERICAP 3:1 (22, 21, -23, 17)
MÁV: Arató, Szőke, Náhol, Neukum, Hortobágyi, Kerék, Kholman, Salazar, Gazsi G., Stefanovics, Takács. Vezetőedző: Gazsi Péter.

Gazsi Péter: “Gyenge bejátszások eredményeként nem tudtuk kihasználni az igazi támadóerőnket. Ellenfelünk viszont sokat kockáztava, de jól kihasznált ezt. Gratulálok az ellenfélnek!”

A Diósgyőri VTK otthonában folytatta szereplését a MÁV Előre-BERICAP a női röplabda NB I Liga alapszakaszában. Az új vezetőedző, Farkas Mihály ezen a mérkőzésen mutatkozott be a fehérvári kispadon.

Több változást is hozott 2020 első NB I-es női mérkőzése a MÁV-nak. Visszatért az együttesbe Kiss Anna, aki az UTE-tól érkezett, de bekerült a keretbe Horváth Evelin és Szövérdffy Beáta is, akiket a TRSE-től erre az összecsapásra kapott kölcsön a gárda – ezt a MÁV Előre ezúton is köszöni Simon Zsuzsannának és Bódis Attilának! Farkas Mihály vezetőedző első bajnokiján a hazaiak dolgát nem igazán tudta megnehezíteni az átalakult vasutas csapat, így 3:0-s vereség lett a találkozó végeredménye.

Ivone Martinez Villareal olimpiai selejtezőn szerepel a mexikói válogatottal, így nem tudott pályára lépni a bajnokin.

Női röplabda NB I Liga alapszakasz, 11. forduló:
DVTK FUX – MÁV Előre-BERICAP 3:0 (13, 17, 18)
MÁV: Borostyán, Budai, Zolnai, Horváth, Busa, Nagy, Berkó, Kiss, Szabó, Kövérdffy, Kovács. Vezetőedző: Farkas Mihály.

Farkas Mihály: “Ahhoz képest is kicsit megilletődötten játszottunk, hogy milyen fiatal a csapatunk. A DVTK nagyon erős gárda és jó napot is fogott ki, gratulálok és sok sikert kívánok nekik az Extraliga osztályozóhoz!”

Sport

 1. A világ legjobb fiatal kosarasait láthatjuk Fehérváron január 30-tól

  Évek alatt az egyik legrangosabb európai utánpótlás kosárlabda eseménnyé nőtte ki magát a Szent István Kupa U16-os torna, amelynek a kezdetek óta vendége a Real Madrid és a Bayern München is. Az idén január 30-a és február 2-a között az NBA Academy, a Stellazzurra Roma, a Kínai és az Iráni válogatott is Fehérvárra érkezik.

  2020.01.28.
 2. Kitűnően kezdték a magyar kupasorozatot a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljai

  A hétvégén kezdetét vette a nehézségi mászás magyar kupafordulója, az első helyszín Szombathely volt, a Mászóka Magyar Kupa elnevezésű versennyel. A Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljainak eredményeit az alábbiakban közöljük.

  2020.01.28.
 3. Szondi-győzelmek és verseségek az év első asztalitenisz-bajnokijain

  Idegenbeli mérkőzésekkel folytatták a bajnokságot a Honvéd Szondi SE asztalitenisz-csapatai. Az első két idei fordulóban akadt megyei rangadó is, az első osztályú csapat pedig behúzta a meccseit.

  2020.01.27.
 4. Kőszegen vívtak nemzetközi mérkőzéseket a Varkocs György Box Club ökölvívói

  Három ringben zajló nemzetközi edzőmérkőzéseket felvonultató küzdelemsorozaton vettek részt hétvégén a Varkocs György Box Club bunyósai Kőszegen. Junior korcsoportban Nagy Evelin, Németh Zsolt, Tóth Adrián, ifiben: Tórizs László, Lakatos Viktor és Major Milán, míg a felnőttek közt Horváth Erik és Lénárt Péter léptek szorítóba a megmérettetésen.

  2020.01.27.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak