Férfi röplabda: Tapolcán nyert a Sümeg ellen a MÁV Előre

Mindössze ötvennyolc perc kellett a MÁV Előre-BERICAP újabb bajnoki sikeréhez az NB I Liga alapszakaszban. Kholman Norberték 3:0-ra nyertek idegenben a Sümeg ellen. Ezzel továbbra is veretlen a bajnokságban a fehérvári csapat.
2020.11.16. 10:04 |

A terembezárások miatt Tapolcán játszották a Sümegi RE – MÁV Előre-BERICAP férfi mérkőzést az NB Liga soros játéknapján. A mieinket ezúttal Gelencsér Balázs helyett Csizmadi András irányította vezetőedzőként. Az új szezonban még nyeretlen sümegiek és a veretlen fehérváriak összecsapásán papírformának megfelelő győzelem született. Az első két szettet 25:17-re, a harmadikat 25:19-re hozták Szentesi Bálinték, magabiztosan nyerve a bajnoki párharcot.

A tabellán a MÁV egyedüli veretlenként harmadik helyen áll tizenöt ponttal, de két mérkőzéssel kevesebbet játszott a listavezető KISTEXT-nél és hárommal kevesebbszer lépett pályára a második Szolnoknál.

Férfi röplabda NB I Liga alapszakasz, 9. forduló:
Sümegi RE – MÁV Előre-BERICAP 0:3 (-17, -17, -19)
MÁV: Oleksii, Náhol, Neukum, Kholman, Salazar, Stefanovics. Csere: Szentesi (liberó), Kulcsár, Tóth K. Vezetőedző: Csizmadi András.

Csizmadi András vezetőedző: “Keményebb meccsre számítottunk a Sümeg legutóbbi meccséből kiindulva, ahol megszorongatta két szettben a Kistext-et. Mi voltunk az esélyesek és ezt a pályán is meg tudtuk mutatni.”

Sport

 1. Folytatódott a fehérvári hokisok győzelmi sorozata az ICEHL-ben

  Sorozatban harmadszor nyert idegenben a Hydro Fehérvár AV19, amelynek most csak 1 pont a hátránya a Graz mögött. Pozsonyban magyar válogatott csatárai, Erdély, Bartalis és Hári góljaival győzött a Volán.

  2020.11.25.
 2. Ilyen volt a TESZ#2020 kihívás - kihirdették a nyerteseket

  A Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyt idén a koronavírus-járványra való tekintettel nem rendezték meg. A 9. TESZ futás helyett az Alba Regia Atlétikai Klub és a Depónia Nonprofit Kft. közös kihívást indított TESZ#2020 névvel. A november 15-én lezárult mozgalmas versenyhónap eredményeit a már zajló „Hulladékcsökkentési hét” programjai között ismertették a szervezők.

  2020.11.24.
 3. Szegeden sem szakadt meg a MÁV Előre veretlenségi sorozata

  Újabb sikerrel növelte veretlenségi sorozatát a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda NB I Liga alaszakaszban. A 10. fordulóban a Vidusz-Szegedi RSE otthonában zsinórban hatodik bajnoki győzelmét aratták Gelencsér Balázs játékosai.

  2020.11.23.
 4. Hibátlan hétvége, Dornbirnban is győzni tudott a Volán

  Az Innsbruck után a Dornbirnt is legyőzte a magyar ICEHL-csapat, amely a hatpontos hétvégének hála felkapaszkodottt a második helyre a táblázaton. Mihály Ákos és Szabó Dániel találata után a győztes gólt Andrew Sarauer ütötte a harmadik harmadban.DEC - Hydro Fehérvár AV19 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)

  2020.11.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak