Fehérvári aranyérem a rövidpályás úszó országos bajnokságon

Százhalombattán rendezik az úszók rövidpályás országos bajnokságát. Az év utolsó jelentősebb hazai megmérettetésén a fehérvári klubok is ott vannak, a Hullám 91 pedig már bajnoki címmel is büszkélkedhet! Női 50 méter pillangón Bordás Beatrix lett magyar bajnok.
2018.11.09. 14:48 |

Sárdi Ákos tanítványa az előfutamok során is a legjobb időt úszta, 0:26,47-tel érte el, hogy a négyes pályán rajtolhatott a döntőben. Bordás Beatrix ott további három tizedet javított idején, és végül 0:26,17-tel szerezte meg az első helyet. Előzőleg 50 gyorson is döntős volt, ott negyedik lett a Hullám kiválósága (0:25,53). Bordás tavaly egy arannyal és egy ezüsttel zárt a rövidpályás OB-n, idén is gyarapíthatja még a készletet.

A 4x50 méteres mix vegyes váltóban döntős volt a Delfin SE csapata, Varró Ádám Levente, Börcsök Dániel, Örvödi Petra, Gyurinovics Lili, hetedik lett a fehérvári váltó.

Sport

 1. „Mozdulj Fehérvár!” a MOL Arénában szombaton - sport minden formában és mennyiségben

  Az aktív, egészséges életmódot, a rendszeres testmozgást népszerűsíti, és az életmódváltást ösztönzi a Mozdulj Fehérvár!, amelynek a MOL Aréna Sóstó rendezvényközpont ad otthont. Március 23-án, szombaton két szinten, összesen 2 ezer négyzetméternyi területen várják a sportolni vágyókat a legkülönfélébb programokkal. 

  2019.03.21.
 2. Sokkal jobb volt a Holon az Albánál, harminc fölött a különbség

  Az iazraeli bajnokság listavezetője várt az Alba Fehérvárra a FIBA Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, idegenben. Akárcsak a Bonn ellen, most is jól kezdtek a mieink, kilenccel is vezettek, de a második negyedben nagyot ment és elhúzott a Holon. A harmadik negyed feléig egyenrangú ellenfél volt az Alba, onnantól azonban bedarálta erősebb ellenfele, amely nagyon simán nyert és ezzel már továbbjutónak érezheti magát.

  2019.03.20.
 3. Ismét lesz Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny Székesfehérváron

  Ötödik alkalommal szervezi meg Nehézségi Falmászó Versenyét március utolsó hétvégéjén a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület az István Király Általános Iskolában. A Minitől (-2010) a Senior kategóriában versenyzők részére az előnevezés március 21-én, csütörtökön zárul, de lehetőség lesz még a versenynapon is a mászókhoz csatlakozni.

  2019.03.20.
 4. Amatőr box - öt fehérvári versenyző öt érmet szerzett a X. Nemzetközi Szalacska Kupán

  Öt versenyzővel nevezett a Varkocs György Box Club a X. Nemzetközi Szalacska Kupára. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség versenyén Németh Zsolt (serdülő, 52 kg) bajnok lett, Balogh Bálint (junior, 60 kg) bronzérmet szerzett. Nagy Evelin (junior, 57 kg) a döntőig menetelt, ott viszont vereséget szenvedett, így ezüstéremmel térhetett haza. Major Milán (ifi 64 kg) szintén döntőt vívott, ahol kiütéssel nyert és Lénárt Péter (felnőtt +91 kg) szintén bajnok lett.

  2019.03.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak