Fehérvári aranyérem a rövidpályás úszó országos bajnokságon

Százhalombattán rendezik az úszók rövidpályás országos bajnokságát. Az év utolsó jelentősebb hazai megmérettetésén a fehérvári klubok is ott vannak, a Hullám 91 pedig már bajnoki címmel is büszkélkedhet! Női 50 méter pillangón Bordás Beatrix lett magyar bajnok.
2018.11.09. 14:48 |

Sárdi Ákos tanítványa az előfutamok során is a legjobb időt úszta, 0:26,47-tel érte el, hogy a négyes pályán rajtolhatott a döntőben. Bordás Beatrix ott további három tizedet javított idején, és végül 0:26,17-tel szerezte meg az első helyet. Előzőleg 50 gyorson is döntős volt, ott negyedik lett a Hullám kiválósága (0:25,53). Bordás tavaly egy arannyal és egy ezüsttel zárt a rövidpályás OB-n, idén is gyarapíthatja még a készletet.

A 4x50 méteres mix vegyes váltóban döntős volt a Delfin SE csapata, Varró Ádám Levente, Börcsök Dániel, Örvödi Petra, Gyurinovics Lili, hetedik lett a fehérvári váltó.

Sport

 1. Ranglistasikerek, Év Sportolója címek, Aranyjelvények – Alba triatlonos elismerések

  Kijutott bőven az elismerésből az Alba Triatlon SE sportolóinak a sportág esztendejét lezáró Triatlon Bálon, vagyis a hagyományos díjátadó gálán. A fehérvári klub az összetett egyesületi rangsorban nyolcadik lett.

  2018.11.20.
 2. "Mikulásváró" tollaslabda versenyt rendeznek szombaton Seregélyesen

  Kezdőktől a gakorlott játékosokig várja a résztvevőket a Pelikán Diáksport Egyesület szombati tollaslabda versenyére, a seregélyesi iskola tornacsarnokába. Az amatőr versenyen tudásszint szerinti csoportokban játszhatnak az indulók, alsó tagozatos kicsiktől a rutinos felnőttekig.

  2018.11.20.
 3. Ismét lesz Fehérvári Futballfesztivál a két ünnep között a VOK-ban

  December 27-én, csütörtökön reggel 8 órakor kezdődik az idén a XIX. Videoton Baráti Kör Egyesület Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport-és Egészségnapok Határok Nélkül nevet viselő hagyományos év végi eseménye. December 27. és 30-a között ismételten aktív, tartalmas és élménydús kikapcsolódási lehetőség várja mindazokat, akik ellátogatnak a Videoton Oktatási Központba. A tornára december 10-ig lehet jelentkezni.

  2018.11.19.
 4. A Delfin SE is jól szerepelt a rövidpályás úszó országos bajnokságon

  A százhalombattai rövidpályás úszó OB hozott fehérvári aranyérmet, ahogy arról már beszámoltunk. A Delfin SE számra nem ez volt a cél, a fiatalok komoly megmérettetésen igazolhatták, hogy jó munkát végeztek ebben az évben is. Az utóbbi évek egyik legeredményesebb versenye volt az idei az egyesület számára.

  2018.11.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak