Fehérvár AV19 - háromgólos győzelem hazai pályán a Znojmo ellen

Öt gólt ütve, magabiztosan győzte le az EBEL nyolcadik játéknapján a Fehérvár AV19 a Znojmo együttesét.
Fehérvár AV19 – Orli Znojmo 5-2 (1-1, 1-1, 3-0)

2018.10.07. 20:19 |

A vendégek kezdték jobban a Fehérvár AV19 – Znojmo összecsapást, a harmadik percben Guman szerezte meg a vezetést a cseheknek. Még harmadban sikerült egyenlíteni, Erdély Csanád vette be a Znojmo kapuját. A 32. percben Timotej Sille gólja után pedig már az előny is a fehérváriaknál volt, de nem sokkal később Kalus egalizált. A záró harmadban három gólt ütve döntötte el a meccset a Volán, sorrendben Stipsicz, Hári és Luttinen volt eredményes. A Fehérvár 5-2-re győzött, és tizenhárom pontjával a tabella ötödik helyéről várja a folytatást.

Fehérvár AV19 – Orli Znojmo 5-2 (1-1, 1-1, 3-0)
Gólszerzők: Erdély, Sille, Stipsicz, Hári, Luttinen, illetve Guman, Kalus.

Sport

 1. Három góllal kikapott a Fehérvár AV 19 a bajnoktól

  A címvédő Bolzano ellen teljesítette a "húzósnak" ígérkező hétvége első felvonását a Volán, amely az első harmadban még tudott egyenlíteni, de aztán alulmaradt a Rókákkal szemben. A szurkolók örömére jutott egy szépségtapasz a végére, Szabó Dániel találatával három gólra jött fel a Fehérvár AV 19. Vasárnap is szép feladat vár a Volánra, amely a Salzburgot fogadja az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

  2018.10.20.
 2. Zsinórban a harmadik is megvan - ezúttal a Mosnmagyaróvárt verte a Fehérvár

  Végig jól játszott, és magabiztosan nyert az újonc Mosonmagyaróvár ellen az Alba Fehérvár KC a női kézilabda bajnokság hatodik fordulójában. A fehérváriak végül nyolc góllal, 29-21-re győztek.

  2018.10.20.
 3. Triatlon: Dévay Márk kilencedik lett az U23-as Európa-bajnokságon

  Újabb remek eredményt ért el Dévay Márk. Az Alba Triatlon SE sportolója ezúttal Eilatban, az U23-as triatlon Európa-bajnokságon ért el top tízes eredményt: kiváló versenyzéssel kilencedik lett.

  2018.10.20.
 4. "Nagyvadakra" megy a Volán a hétvégén: a Bolzano és a Salzburg érkezik

  Nem akármilyen kettős élményben lehet része annak, aki a hétvégén az EBEL fehérvári mérkőzéseit választja programként. A címvédő Bolzano ellen szombaton, a hagyományosan egyik legnagyobb ellenfélnek tekintett Salzburg ellen pedig kevesebb mint huszonnégy órával később lép hazai jégre a Fehérvár AV19.

  2018.10.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak