Ez szorosabb volt, de Salzburgban is kikapott a Hydro Fehérvár AV19

A pénteki nagy különbségű vereség után ezúttal idegenben várt nehéz meccs a fehérvári hokicsapatra. A Red Bull Salzburg ellen két szoros harmadot játszottak Háriék, de gólt sokáig csak a hazaiak szereztek. A vége újabb vereség lett, de még így is tartja helyét az első négyben a Volán.
2021.02.21. 19:18 |

Hogy még a Vienna Capitalstól kapott tizenegy gól, vagy a hosszabb utazás volt benne a fejekben-lábakban, nem tudni, de már az első percben gólt kapott a Fehérvár Salzburgban. Azt követően azonban egyenlő ellenfele volt a hazaiaknak, de a góllövés nem ment. Ráadásul sok kiállítást ítéltek a Volán ellen, így hiába lőttek többet kapura a vendégek, sok energiájuk ment el az emberhátrányok kivédekezésére is. A második harmadban lett ennek meg a böjtje, amikor kétszer is beköszönt a Salzburg, harmadik gólja volt az első, ami emberelőnyben született.

A harmadik játékrészben viszont rosszul jöttek ki a salzburgiak egy újabb fórból, mert Mihály Ákos egy védő közreműködésével létszámhátrányban is szépíteni tudott. Volt esély még közelebb kerülni, de kimaradt, a hazaiak pedig három perccel a szépítés után ismét betaláltak. 4-1-es győzelmével első pontjait szerezte a Red Bull a középszakaszban, a Volán pedig egy győzelem után másodszor kapott ki. A következő meccs sem lesz könnyű, a listavezető Bolzano otthonában játszik kedden a Fehérvár.

Red Bull Salzburg - Hydro Fehérvár AV19 4-1 (1-0, 2-0, 1-1)

Sport

 1. Szombaton megkezdődött a magyar rögbi bajnokság tavaszi szezonja!

  A Fehérvár Rugby Club Nagykőrösre utazott a jelenleg veretlen Honfoglalók csapatához. Bár kis létszámmal tudtak utazni, de elszánt volt a csapat hogy meglepjék fiatal ellenfelüket. Honfoglalók - FRC 66-14

  2021.03.08.
 2. Öngóllal lett meg a Vidi harmadik győzelme a Budafok ellen

  A kiesés ellen küzdő Budafok volt a MOL Fehérvár ellenfele az OTP Bank-liga 25. fordulójában, idegenben. Zivzivadze nagy góljával szerzett vezetést a Vidi, az első félidőben azonban egyenlített a 11-est is hibázó hazai csapat. A hajrában egy budafoki öngól döntötte el a meccset, harmadszor is legyőzték az újoncot a piros-kékek.

  2021.03.07.
 3. Kikapott Klagenfurtban, a Vienna Capitalsszal negyeddöntőzik a Volán

  A középszalasz utolsó mérkőzésén 4-2-es vereséget szenvedett a Klagenfurt otthonában a  Hydro Fehérvár AV19. Ezzel ötödikek letek a fehérváriak, és este az is eldőlt, hogy a rájátszásban a bécsi csapat otthonában kezdenek. Az első háromból senki nem választotta a Volánt.

  2021.03.07.
 4. Pakson is sima vereséget szenvedett az Alba Fehérvár

  Három hazai vereség után idegenben sem tudott javítani a fehérvári kosárcsapat. Bár az első negyed végén még vezettek Pakson Vojvodáék, szünetre már tetemes lett a hátrányuk, a harmadik negyedben pedig a harminc pontot is elérte. A végén felzárkózott, de öszességében simán kapott ki az Alba.

  2021.03.06.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak