Értékes ponttal távozott a Puskás Akadémia otthonából a Vidi

Nagypénteken játszott vármegyei rangadót a Puskás Akadémia és a Fehérvár FC Felcsúton. A hazaiak végigtámadták a mérkőzést és jóval több helyzetet alakítottak ki, azonban a válogatott formában védő Tóth Balázs bravúrok sorozatával mentette meg a Fehérvárt a góltól. Puskás Akadémia - Fehérvár FC 0-0
2024.03.29. 21:57 |
Értékes ponttal távozott a Puskás Akadémia otthonából a Vidi

Puskás Akadémia - Fehérvár FC 0-0

Nagypéntek este Felcsúton került sor a vármegyei rangadóra a Puskás és a Vidi között. Bartosz Grzelak legénysége a Tóth - Bese, Fiola, Serafimov, Gergényi, Schön - Sigér, Csongvai, Christensen - Stefanelli, Gradisar kezdő 11-el lépett pályára. 

Már a 16. percben vezethetett volna a Puskás,  Komáromi fejelte vissza a 16-oson belül a labdát Colleynak, aki közelről kapura fejelt, de Tóth Balázs óriási bravúrral a levegőben úszva ütötte kapufára a labdát, amely végig gurult a gólvonalon, végül szögletre mentettek a védők. Az első félidő végén Komáromi bombáját hatástalanította Tóth. 

A második félidőben újabb bravúrok következtek Tóth Balázstól, két veszélyes szögből ellőtt és remekül kivitelezett szabadrúgást hárított a Vidi kapusa Levi bánatára. A hajrában a Vidi is megvillant, Christensen tekert kapura, de Pécsi magabiztosan védett, így végül nem született gól a vármegyei rangadón.

A következő fordulóban, április 6-án haza meccs következik, a Mezőkövesd érkezik a Sóstóra.