Első hazai bajnoki mérkőzés vasárnap este a MOL Aréna Sóstóban

Vasárnap este 20 órakor a Budapest Honvéd látogat a MOL Aréna Sóstóba. A kispesti együttes a kilencedik helyen fejezte be az OTP Bank Liga 2021/2022-es szezonját, míg a MOL Magyar Kupától a későbbi győztes Ferencváros ellen búcsúzott a negyeddöntőben.
2022.08.06. 12:06 |

A nyáron óriási változások történtek a XIX. kerületben, a Bozsik Stadionban.

Május végén a piros-feketék megegyeztek a skót Chris Dochertyvel és a horvát Ivan Kepcijával, Docherty sportigazgatóként, Kepcija pedig szakmai tanácsadóként segíti a klub munkáját. Júniusban pedig új vezetőedzőt is kineveztek a skót Tam Courts személyében, de 11 játékos érkezett és 21 távozott az elmúlt hetekben. A bajokságot egy ZTE FC elleni 1-0-ás hazai vereséggel kezdte a Budapest Honvéd FC. A Bp. Honvéd keretének becsült összértéke 8,68 millió euró, a legértékesebb kispesti játékos a 29 esztendős szerb Nenad Lukic (1,5 millió euró), aki az előző szezonban - Kenan Kodrohoz hasonlóan - 15 találattal második lett az NB I-es góllövő listán.

Ez tehát az ellenfél. A MOL Fehérvár FC csapata jobbnak, erősebbnek tűnik, bár vereséggel kezdték a bajnokságot Pakson. De az EKL-ben ötöt vertek a Petrocub legénységére, mégpedig jó játékkal. Az esély a MOL Fehérvár FC csapatáé, éljenek vele a vasárnap esti mérkőzésen!

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak