Elindult a Vidipédia - böngészhető a fehérvári foci történelem

Évekkel ezelőtt merült fel az ötlet, hogy egy olyan egyedülálló, online klubtörténeti adatbázist hozzon létre a klub, amely a Vidi 79 éve íródó történelmét tárja szurkolók elé. Bár nincs még teljesen készen az online "múzeum", de a helyzetre való tekintettel a vidipedia.hu elindult és rengeteg szép fehérvári futbal emlékkel ajándékoz meg minket.
2020.03.24. 10:10 |

A szerkesztők igyekeztek a lehető legtöbb elérhető adatot feltölteni mielőtt bemutatják az oldalt, ám tekintettel az egész világon kialakult helyzetre, és arra, hogy sokan kénytelenek otthon tölteni az időt, úgy döntött a klub, itt az idő, hogy mindenki elmerülhessen a Vidi elmúlt nyolc évtizedébe.

A Vidipedia nincsen még kész, és sosem lehet kész teljesen, hiszen mindig előkerülnek újabb részletek, folyamatosan fejlődik, mindig lesz mivel kiegészíteni a klubtörténelmet. A Vidipedia bővítésében a szurkolók segítségére is számítanak.

Amennyiben az oldal olvasása közben hibára akadna, vagy rendelkezik olyan információval fotóval, videóval vagy régi újsággal, amellyel hozzá tudna járulni az adatbázis szélesítéséhez, az emlek@vidipedia.hu email címen léphet kapcsolatba a szerkesztőkkel.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak