Egyetlen győzelemre a klubtörténeti bronzéremtől - így készülnek a lányok az estére

A MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapatát egyetlen győzelem választja el a klub történetének első bajnoki érmétől. Az utolsó összecsapás előtt a csapatkapitánnyal Pallag Ágnessel készült egy rövid interjú, arról, hogy készülnek a csütörtök esti mérkőzésre.
2024.04.25. 12:14 |
Egyetlen győzelemre a klubtörténeti bronzéremtől - így készülnek a lányok az estére

— Betegség miatt a negyedik mérkőzésig korlátozottak voltak a játékperceid a bronzcsatában. Hogy vagy most?

— Az egészségemmel szerencsére már nincs semmi baj. Két hét kihagyás után inkább fizikailag nehéz olyan formába kerülni, hogy ne csak a pályán kívül, hanem a pályán is segíteni tudjam a csapatot.

— Nagyon kiélezett a bronzért való küzdelem. Az előző mérkőzésen egy hajszál választott el titeket a győzelemtől.

— Egy érzelmi hullámvasút volt az előző meccs. Sajnos nem nevetve, hanem sírva távoztunk. Nagy erő kellett ahhoz, hogy 2-0-s hátrányból ki tudjunk egyenlíteni, és ez az erő az ötödik szettben elveszett. Ennek hiányában pedig szétesett a játékunk.

— Hogyan készültök a mindent eldöntő utolsó párharcra?

— Ha nyerni szeretnénk, akkor muszáj lesz a játék minden elemében jobban teljesítenünk. A célunk nem változott, szeretnénk győzelemmel zárni az idényt. Tudom, hogy ez idegenben nagyon nehéz lesz, de bízom benne, hogy az utolsó mérkőzésen képesek leszünk úgy játszani, ahogy már párszor megmutattuk a szezon során, hogy valójában mire képes ez a csapat.

Női röplabda Extraliga bronzpárharc – 5. mérkőzés
2024.04.25. csütörtök 18:00 – Békéscsaba Városi Sportcsarnok
Swietelsky-Békéscsaba – MÁV Előre Foxconn

forrás: https://mavelore.hu/

Interjú