Egy pontot szerzett a Volán a Villach ellen

Büntetők döntöttek a Fehérvár AV19 – Villach EBEL-meccsen az alsóházi középszakasz negyedik körében. A vendégek Sofron góljával vezettek, majd Luttinen egalizál. A hosszabbítás sem döntött, a szétlövés után a vendégek örülhettek.

2018.02.10. 20:26 |

Egymást követte a tabellán a Villach és a Fehérvár az alsóházban – ebben a sorrendben, így valóban fontos volt mindkét gárda számára az összecsapás. A vendégeknél régi ismerősöket is köszönthettek a fehérváriak, Andrew Sarauer és Sofron István személyében – utóbbi szerezte meg a vezetést a Villachnak a meccs derekán. A harmadik harmad elején azonban Arttu Luttinen egyenlített, jöhetett a hosszabbítás, melynek elején rögtön videóztak a bírók, Sofron találatát azonban ezúttal nem adták meg. A szétlövésben pedig a negyedik emberek döntöttek, egészen pontosan Hickmott, aki kétszer is bevette a büntetők során Carruth kapuját. A Volán tehát egy ponttal lett gazdagabb, a vereséggel azonban háromra nőtt a hátránya a még playoffot érő helyen álló Villachhal szemben.

Fehérvár AV19 – Villach 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-0, 0-1) – büntetőkkel.
Gólszerzők: Luttinen, illetve Sofron, Hickmott.

Sport

 1. Látványos megnyitóval készülnek - Zúgjon a Hajrá, Vidi, Hajrá, Fehérvár!

  November 21-én, jövő héten szerdán 17.15-től látványos ünnepséggel készül Székesfehérvár, a csapat pedig 19 órától lép pályára régi-új otthonában a Sóstón az Újpest FC ellen. A megnyitón Pixa mellett a Wellhello is játszik, lesz 3D vetítés és négyszáz fehérvári táncos látványos koreográfiával készül a megynyitóra.

  2018.11.15.
 2. Sakk minden szerdán és pénteken a Fehérvári Sakk Egyesülettel a Királykúton

  Nagyon jól, két győzelemel kezdte a Nemzeti Sakk Csapatbajnokságot a Fehérvári Sakk Egyesület az NB II Breyer-csoportban. A sakkozók a Királykút Emlékházban minden héten szerdán és pénteken délután négytől egészen késő estig edzenek és játszanak, illetve fontosnak tartják az utánpótlás nevelést.

  2018.11.15.
 3. Száz pont fölé jutott az Alba Bulgáriában és továbbra is veretlen a FIBA Európa Kupában

  Biztos továbbjutóként hozta a kötelezőt az Alba Fehérvár Samokovban. Meglehetősen nehezen indult a meccs Lóránték számára, akik hamar megrázták magukat és magabiztosan 104-83-ra verték a Rilski Sportist együttesét. Jóval nagyobb lett a differencia mint októberben Fehérváron. Allerik Freeman elemében volt: egymaga huszonhét pontot hintett.

  2018.11.14.
 4. Egy ezüst-, és egy bronzérmet szereztek a fehérvári vívók a Dr. Pósta Sándor Emlékversenyen

  Sok pikáns helyzetet hozott a bajai verseny, mivel sokszor egymás ellen kellett vívniuk a fehérvári párbajtőrözőknek. A serdülőknél még az elődöntőben is, sőt mester és tanítványa is találkozott egymással a páston. A Székesfehérvári Vívó és Szabadidő Sport Egyesület érmeit Nádi Zsombor és Csuta András nyerte.

  2018.11.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak