Egy harmadnyi remény: vezetett aztán ötöt kapott a Volán Grazban

Az osztrák túra második mérkőzése sem sikerült jól a Hydro Fehérvár AV 19 számára, pedig jól indult a Graz elleni meccs. Sajnos végül megint kitömték Kógerék kapuját, négy fordulóval az alapszakasz vége előtt 10 pontra van a felsőház.
2020.01.07. 21:41 |

Méretes zakót adott rá vasárnap a Linz a Volánra, hiszen nyolcszor is betalált a fehérváriak kapujába. Ehhez képest a közvetlen rivális Graz elleni találkozó szépen indult! A vendégek pontkirálya Yogan a negyedik percben vezetést szerzett.

Sajnos ennél több jó hírrel már nem szolgálhatunk, mivel a Graz magabiztosan húzta be a meccset, gyakorlatilag az első szünet után döntésre vitte a derbit. A 3-0-ra nyert középső harmad után a záró játékrészre is tartogattak még két gólt: 5-1-re maradt alul a Fehérvár.

Graz - Hydro Fehérvár AV 19 5-1 (0-1) (3-0) (2-0)

Gólszerző: Setzinger, Dodero, Oleksuk, Garbowksy, Reichenberg, ill. Yogan.

Sport

 1. A világ legjobb fiatal kosarasait láthatjuk Fehérváron január 30-tól

  Évek alatt az egyik legrangosabb európai utánpótlás kosárlabda eseménnyé nőtte ki magát a Szent István Kupa U16-os torna, amelynek a kezdetek óta vendége a Real Madrid és a Bayern München is. Az idén január 30-a és február 2-a között az NBA Academy, a Stellazzurra Roma, a Kínai és az Iráni válogatott is Fehérvárra érkezik.

  2020.01.28.
 2. Kitűnően kezdték a magyar kupasorozatot a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljai

  A hétvégén kezdetét vette a nehézségi mászás magyar kupafordulója, az első helyszín Szombathely volt, a Mászóka Magyar Kupa elnevezésű versennyel. A Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljainak eredményeit az alábbiakban közöljük.

  2020.01.28.
 3. Szondi-győzelmek és verseségek az év első asztalitenisz-bajnokijain

  Idegenbeli mérkőzésekkel folytatták a bajnokságot a Honvéd Szondi SE asztalitenisz-csapatai. Az első két idei fordulóban akadt megyei rangadó is, az első osztályú csapat pedig behúzta a meccseit.

  2020.01.27.
 4. Kőszegen vívtak nemzetközi mérkőzéseket a Varkocs György Box Club ökölvívói

  Három ringben zajló nemzetközi edzőmérkőzéseket felvonultató küzdelemsorozaton vettek részt hétvégén a Varkocs György Box Club bunyósai Kőszegen. Junior korcsoportban Nagy Evelin, Németh Zsolt, Tóth Adrián, ifiben: Tórizs László, Lakatos Viktor és Major Milán, míg a felnőttek közt Horváth Erik és Lénárt Péter léptek szorítóba a megmérettetésen.

  2020.01.27.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak