Egy harmadnyi remény: vezetett aztán ötöt kapott a Volán Grazban

Az osztrák túra második mérkőzése sem sikerült jól a Hydro Fehérvár AV 19 számára, pedig jól indult a Graz elleni meccs. Sajnos végül megint kitömték Kógerék kapuját, négy fordulóval az alapszakasz vége előtt 10 pontra van a felsőház.
2020.01.07. 21:41 |

Méretes zakót adott rá vasárnap a Linz a Volánra, hiszen nyolcszor is betalált a fehérváriak kapujába. Ehhez képest a közvetlen rivális Graz elleni találkozó szépen indult! A vendégek pontkirálya Yogan a negyedik percben vezetést szerzett.

Sajnos ennél több jó hírrel már nem szolgálhatunk, mivel a Graz magabiztosan húzta be a meccset, gyakorlatilag az első szünet után döntésre vitte a derbit. A 3-0-ra nyert középső harmad után a záró játékrészre is tartogattak még két gólt: 5-1-re maradt alul a Fehérvár.

Graz - Hydro Fehérvár AV 19 5-1 (0-1) (3-0) (2-0)

Gólszerző: Setzinger, Dodero, Oleksuk, Garbowksy, Reichenberg, ill. Yogan.

Sport

 1. Vége a szavazásnak: Loic Negoé az elmúlt évtized legszebb Vidi-gólja

  Honlapján szavaztatta meg szurkolóit a fehérvái futballklub, hogy melyik volt az elmúlt tíz év legszebb, Vidi-játékos által szerzett gólja. Minden évből több gólra is lehetett szavazni két hónapon át, az egyes évek "győztesei" jutottak a döntőbe. Itt aztán újabb szavazás alapján kiderült, hogy a Chelsea elleni Európa-liga csoportmeccsen született Nego-bomba volt a Vidi-szurkolók kedvence.

  2020.07.03.
 2. EB-selejtezőre készül Fehérváron a női kosárlabda-válogatott

  Székely Norbert szövetségi kapitány vezetésével a hollandok elleni, novemberi, kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtezőre készül Székesfehérváron a női kosárlabda-válogatott. A keretben van sérülésből felépült, és éppen klub nélküli játékos is, a lényeg most az összetartás. A hétfőn kezdődött edzőtábor négy héten át tart az MKOSZ edzőközpontjában.

  2020.06.30.
 3. Jégkorong Erste Liga - finn edző irányítja a Fehérvári Titánokat

  A finn Kasper Vuorinent nevezték ki a jégkorong Erste Ligában szereplő Fehérvári Titánok edzőjének. A klub honlapjának beszámolója szerint a játékoséveit Finnországban töltő tréner aktív pályafutását 2007-ben fejezte be.

  2020.06.30.
 4. Triatlon - világsztárok és érmek a Deseda-tó partján

  A hazai triatlon egyik meghatározó helyszínén, a kaposvári Deseda-tó partján került megrendezésre az idei szezon első megmérettetése. A múlt héten kirobbant nyári hőség nem állta útját a Family Tree Triatlon SE sportolóinak sem, az egyesület versenyzői szép eredményekkel zártak Somogyban.

  2020.06.29.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak