Drámai csatában került előnybe a DEAC a MÁV Előrével szemben

Kétszer is vezettek a fehérváriak a mérkőzésen, mégsem sikerült legyőzni a hazai pályán szereplő DEAC-ot a röplabda Extraliga hatodik helyéért zajló párharc első, debreceni felvonásán. Folytatás szerda este Székesfehérváron.
2019.04.23. 08:43 |

A férfi röplabda-bajnokság élvonalának hatodik helyéért csatázó felek első szettjét a székesfehérvári csapat nyerte 25:14-re, meggyőző különbséggel. Ezután egy jóval szorosabb játékrészben egyenlített a hajdúsági gárda, 28:26-tal. A harmadik etapban újfent magához ragadta az előnyt a vasutas vendégcsapat, miután 25:20-ra győzött. A Debrecen azonban újra talpra állt és a negyedik játszma 25:13-as behúzásával ismét egalizált. A mindent eldöntő ötödik szettben pedig tovább folytatta az előzőben látott hatékony játékát és 15:7-re nyert, összesítésben pedig 3:2-re.

Férfi Extraliga 6. helyért, 1. mérkőzés:
DEAC – MÁV Előre SC 3:2 (-14, 26, -20, 13, 7)
MÁV: Sziládi D., Szőke Z., Németh Zs., Náhol G., Kaposi T., Guzmics R., Kholman N., Salazar Y., Nagy Á., Takács M., Damsits L., Stefanovics K. Vezetőedző: Németh Ödön.

A Debreceni AC és a MÁV Előre SC párharcának következő felvonását szerdán este fél héttől rendezik a székesfehérvári Jáky Szakközépiskola tornacsarnokában.

Sport

 1. Előkelő helyezéseket szereztek a Rotpunkt nehézségi mászói a BigWall Magyar Kupán

  Szombaton Budapesten BigWall Magyar kupafordulóra került sor falmászás nehézségi kategóriában. A fehérvári Rotpunkt Sziklamászó Egyesület tagjai közül Forgács Eszter ifi és nyílt női kategóriában is negyedik lett, utóbbiban Zsilák Kinga bronzérmet szerzett. A gyerekek között Juhász Tamara ezüstérmes, míg a serdülőknél Pajor Vince bronzérmes lett.

  2019.05.21.
 2. ARAK: biztató eredmények Kelet kupától Savaria kupáig

  Felnőtt és utánpóltás versenyeken is jól szerepeltek múlt hét végén az ARAK atlétái. A dobók Szombathelyen értek el kiváló eredményeket, a futók pedig Debrecenben remekeltek. Kiemelendő, hogy Csókás Nikolasz 400 gáton junior Európa-bajnoki szintet futott, vagyis készülhet a kontinenstornára.

  2019.05.21.
 3. Loic Negót választották az év játékosának a csapatok képviselői

  Az MLSZ által szervezett RangAdó gála keretében adták át a díjakat a labadrúgó-szezon legjobbjainak. A csapatok kapitánya, edzője és két-két játékosa szavazott, és a legjobb labdarúgónak a MOL Vidi francia-magyar játékosát, Loic Negót választották.

  2019.05.20.
 4. Május 24-én, pénteken lesz a Fehérvári Diáktanács sportnapja, 23-án a selejtezők

  A Székesfehérvári Diáktanács idén is megrendezi a városi diák sportnapot május 23-24-én, csütörtökön (selejtezők) és pénteken a Bregyó-közi Sportcentrumban. Általános és középiskolás csapatok jelentkezését várják kispályás foci (5+1 fős csapatok), streetball (3 fő), tollaslabda, asztalitenisz, frizbi és strandröplabda (6 fő) sportágakban. Jelentkezni lehet a diaktanacs@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címen.

  2019.05.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak