Drámai csatában került előnybe a DEAC a MÁV Előrével szemben

Kétszer is vezettek a fehérváriak a mérkőzésen, mégsem sikerült legyőzni a hazai pályán szereplő DEAC-ot a röplabda Extraliga hatodik helyéért zajló párharc első, debreceni felvonásán. Folytatás szerda este Székesfehérváron.
2019.04.23. 08:43 |

A férfi röplabda-bajnokság élvonalának hatodik helyéért csatázó felek első szettjét a székesfehérvári csapat nyerte 25:14-re, meggyőző különbséggel. Ezután egy jóval szorosabb játékrészben egyenlített a hajdúsági gárda, 28:26-tal. A harmadik etapban újfent magához ragadta az előnyt a vasutas vendégcsapat, miután 25:20-ra győzött. A Debrecen azonban újra talpra állt és a negyedik játszma 25:13-as behúzásával ismét egalizált. A mindent eldöntő ötödik szettben pedig tovább folytatta az előzőben látott hatékony játékát és 15:7-re nyert, összesítésben pedig 3:2-re.

Férfi Extraliga 6. helyért, 1. mérkőzés:
DEAC – MÁV Előre SC 3:2 (-14, 26, -20, 13, 7)
MÁV: Sziládi D., Szőke Z., Németh Zs., Náhol G., Kaposi T., Guzmics R., Kholman N., Salazar Y., Nagy Á., Takács M., Damsits L., Stefanovics K. Vezetőedző: Németh Ödön.

A Debreceni AC és a MÁV Előre SC párharcának következő felvonását szerdán este fél héttől rendezik a székesfehérvári Jáky Szakközépiskola tornacsarnokában.

Sport

 1. Nagyszabású tenisztorna lesz városunkban - szombaton rajtol a Fehérvár Kupa

  A koronavírus-járványt követően Székesfehérváron éled újra a magyar teniszélet: négy napos, nagyszabású tenisztornát rendez a Magyar Tenisz Szövetség, amelynek a Kiskút Tenisz Klub lesz a házigazdája. 

  2020.06.05.
 2. Szurkolóknak válaszoltak online a fehérvári hokiklub vezetői

  Több tucatnyi témában érkeztek kérdések a Fehérvár AV19 első online fórumára, melyen Gál Péter Pál és Szélig Viktor válaszoltak a szurkolók kérdéseire. Az első adás sikeressége nyomán a klub a jövőben havonta-kéthavonta szervez ilyen, online eseményeket.

  2020.06.04.
 3. Megkezdték a felkészülést a fehérvári kézilabdázók, Triscsuk ismét az Albában

  Június 2-án megkezdte a felkészülést a következő szezonra az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata. A csonkán félbemaradt előző bajnokság után új igazolásokat mutattak be a klub idénynyitó sajtótájékoztatóján. Köztük nagy visszatérő is akad, Triscsuk Krisztina, aki akár a fehérvári klub történetének legjobb góllövőjévé is válhat az előttünk álló szezonban.

  2020.06.03.
 4. A hetedik helyezett Kisvárda látogat a MOL Aréna Sóstóba szombaton

  Június 6-én, szombaton 19 órakor a Kisvárda együttesét fogadja a Vidi a MOL Aréna Sóstóban. A VidiShopban és a mérkőzés napján a stadionnál nem lesz jegyértékesítés, kizárólag elővételben, online lehet csak belépőket vásárolni. A hatályos előírások értelmében az egyes ülőhelyek között 1,5 méteres védőtávolságot kell tartani, ennek megfelelően lesznek jelölve a szabad helyek.

  2020.06.03.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak