Drámai csatában került előnybe a DEAC a MÁV Előrével szemben

Kétszer is vezettek a fehérváriak a mérkőzésen, mégsem sikerült legyőzni a hazai pályán szereplő DEAC-ot a röplabda Extraliga hatodik helyéért zajló párharc első, debreceni felvonásán. Folytatás szerda este Székesfehérváron.
2019.04.23. 08:43 |

A férfi röplabda-bajnokság élvonalának hatodik helyéért csatázó felek első szettjét a székesfehérvári csapat nyerte 25:14-re, meggyőző különbséggel. Ezután egy jóval szorosabb játékrészben egyenlített a hajdúsági gárda, 28:26-tal. A harmadik etapban újfent magához ragadta az előnyt a vasutas vendégcsapat, miután 25:20-ra győzött. A Debrecen azonban újra talpra állt és a negyedik játszma 25:13-as behúzásával ismét egalizált. A mindent eldöntő ötödik szettben pedig tovább folytatta az előzőben látott hatékony játékát és 15:7-re nyert, összesítésben pedig 3:2-re.

Férfi Extraliga 6. helyért, 1. mérkőzés:
DEAC – MÁV Előre SC 3:2 (-14, 26, -20, 13, 7)
MÁV: Sziládi D., Szőke Z., Németh Zs., Náhol G., Kaposi T., Guzmics R., Kholman N., Salazar Y., Nagy Á., Takács M., Damsits L., Stefanovics K. Vezetőedző: Németh Ödön.

A Debreceni AC és a MÁV Előre SC párharcának következő felvonását szerdán este fél héttől rendezik a székesfehérvári Jáky Szakközépiskola tornacsarnokában.

Sport

 1. Kettős győzelemmel lépne tovább az Európa-ligában a MOL Fehérvár FC

  Az első részfeladatot pazarul abszolválták múlt héten a fehérváriak, hiszen kiütéses 5-1-es győzelmet arattak az Európa-liga első selejtezőkörének nyitányán a montenegrói Zeta Golubovci otthonában. A csütörtöki, felcsúti visszavágón is a győzelem a cél.

  2019.07.17.
 2. Tizenkét fehérvári érem az atlétikai újonc és serdülő Ob-ról

  A 13-15 évesek országos bajnokságával zárult az korosztályos atlétikai nyári pályabajnokságok sorozata. Az ARAK atlétái az elmúlt évekhez hasonlóan kiemelkedően szerepeltek: 6 arany, 3 ezüst, 3 bronzéremmel tértek haza Győrből, a sportág legnagyobb létszámú bajnokságáról.

  2019.07.16.
 3. A MÁV Előre SC röplabdázóinak sikereihez gratuláltak a Városházán

  A MÁV Előre SC NBI-be feljutott női, és az idei szezont szintén szép eredménnyel záró férfi röplabdázókat fogadta Székesfehérvár polgármestere pénteken a Városházán. Cser-Palkovics András a találkozó előtt egyeztetett a sportvezetőkkel a következő szezont érintő feladatokról, majd a Díszteremben gratulált, és köszönte meg a csapatok tagjainak az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményt.

  2019.07.13.
 4. Kiütötte az FK Zetát a MOL Fehérvár, eldőlt a párharc az első meccsen

  Nem hagyott kétséget a Vidi, hogy melyik a jobb csapat: az Európa-liga első selejtező körében idegenben is öt gólt rúgott és simán nyert. Nego mesterhármasa már az első félidő első felében padlóra küldte a Zetát, a végén Juhász és Huszti is betalált. FK Zeta - MOL Fehérvár 1-5.

  2019.07.11.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak