Döntetlennel zárta a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata a horvát edzőtábort

Csütörtök délután a horvátországi edzőtábor utolsó felkészülési mérkőzésén játszotta le a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata. Az ellenfél a szerb másodosztályú Radnicki Beograd legénysége volt. A Porecben rendezett meccs döntetlennel ért véget.
2023.01.19. 19:48 |
Döntetlennel zárta a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata a horvát edzőtábort

Huszti Szabolcs vezetőedző a Rockov - Bese, Serafimov, Fiola, Hangya - Deybi, Kovács B. - Menyhárt, Pető, Schön - Szabó L. kezdő tizenegyet küldte a pályára.

A Vidi új igazolása, a hondurasi Deybi Flores első alkalommal lépett pályára fehérvári mezben.

Aktívan, nagy iramban kezdte a találkozót a csapat, és a 17. percben megszerezte a vezetést: az ellenfél kapusa az őt megtámadó Szabó Leventét találta el, a labda pedig a csatár lábáról a kapuban kötött ki (1-0). A vezető gól után mezőnyfölében játszott a gárda, de több gól már nem született.
Fordulás után Rockovnak kellett kétszer is nehéz helyzetben tisztáznia. Harminc perccel a vége előtt Funsho és Cserkuti-Németh állt be, majd az utolsó 20 percre Kojnok érkezett a pályára. A 72. percben egy 15 méterről leadott lövéssel Nedeljković talált a kapunkba (1-1). Az utolsó 10 percet megnyomta a Vidi, a nyári edzőtáborban súlyos sérülést szenvedett Alef is visszatért a pályára. A MOL Fehérvár FC-nek volt lehetősége a győztes gól megszerzésére, ez nem jött össze, így az utolsó edzőmérkőzés 1-1-el ért véget.

A csapat a holnap délelőtti regenerációt követően indul haza Székesfehérvárra.