Díjazták a Depónia Csillogj csomagolásmentesen Karácsonykor programját

Második lett a Depónia Nonprofit Kft. Csillogj csomagolásmentesen Karácsonykor elnevezésű programja.
2024.02.13. 09:28 |
Díjazták a Depónia Csillogj csomagolásmentesen Karácsonykor programját

Az akciót az Európai Hulladékcsökkentési Hét kezdeményezéséhez kapcsolódva hirdette meg a társaság, amelyhez a Depónia negyedik alkalommal csatlakozott 2023-ban. A díjat a Depónia Raisz Anikó  Energiaügyi Minisztérium Környezetügyért és Körforgásos Gazdaságért Felelős Államtitkárától vehette át.

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét témája tavaly a csomagolás volt.

Ennek szellemében olyan akciót talált ki a Depónia, amelynek középpontjában ez és a hulladék újrahasználata állt. A megmérettetésen összesen 284 induló vett részt, és "Gazdálkodó/Ipari szervezet" kategórában lett második.

Fehérvári színes

 1. Rajzpályázat állatokról

  Általános iskolás diákok számára hirdetett rajzpályázatot a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, valamint a Kisfaludi Művészkör a vadon élő állatok világnapja alkalmából. A pályázat témája a vadon élő állatok hazánkban – a legfeljebb A3-as méretű alkotásokat március 18-ig várják az SZKKK Fürdő sori központjában és Kisfaludon is.

  2024.03.01.
 2. Ásványok a könyvtárban

  Március első hétvégéjén az ásványoké a főszerep a Vörösmarty Mihály Könyvtárban. Március 1-jén, pénteken Magyarország Ásványai címmel nyílik ásványkiállítás a Tolnai utcai Tagkönyvtárban, majd március 2-án, szombaton folytatódik az Ásványszakkör. Március 7-től a Széna téri Tagkönyvtárban láthatjuk Tóthné Albrecht Anikó textilműves tárlatát.

  2024.03.01.
 3. Márciusi programok Sóstón

  Márciusban is folytatódnak a szórakoztató, ismeretterjesztő, közösségi programok a Sóstón. A most szombati családi délelőtt a víz világnapja jegyében telik, jövő szombaton a hazatérő madaraink nyomába eredhetünk, míg március 16-án a természetvédelmi terület egyedülálló állatvilágának megismerésére lesz lehetőség a mesetúra keretében.

  2024.02.29.
 4. Madárgyűrűző bemutató

  Március 2-án szombaton 8 és 11 óra között tartanak madárgyűrűző bemutatót a Bregyó parkerdőben. A program dímentesen, regisztráció nélkül látogatható. További információt Koleszár Sándortól kaphatnak az érdeklődők a 06706614360-as telefonszámon.

  2024.02.29.