Delfines úszók sikerei a bécsi utánpótlás versenyen

A 18. Simmeringer Delphincup elnevezésű nemzetközi utánpótlás úszóversenyen vendégeskedtek a fehérvári Delfin SE úszói. Rendszeresen indulnak a bécsi viadalon, és ezúttal is kiváló eredményeket értek el a delfinesek.
2018.10.08. 11:05 |
Czifra Patrik 50 méteres mellúszásban elért 29.85 másodperces ideje volt a legjobb eredmény, de Dániel András, a Delfin SE vezetője a többi fiatallal is maximálisan elégedett volt. Nem csoda, hiszen Czifra összesen négyszer, Várnai Márton, Vaskó Bálint, Fekete Bertalan és Czifra Kiara pedig háromszor állhatott fel  dobogó tetejére.Várnagy Zita második és harmadik helyezést is szerzett, és szintén jó formát muttott, helyezett volt Fogas Zsófi, Budai Nóra, Szánti Gergely és Almási Alex.

Sport

 1. Simának indult, de szoros lett a vége - kilenc gólos meccsen nyert a Fehérvár AV 19

  Három gólos vezetést adott le a Volán a Klagenfurt ellen, mivel a tabella első feléhez tartozó ellenfél a záró harmad közepére visszajött a meccbe, de Hannu Jarvenpaa együttesének a hajrára is maradt elég ereje, és szoros végjáték után 5-4-re győzött. Sorozatban harmadik meccsén nyert a Volán az EBEL-ben.

  2018.12.18.
 2. Az ARAK bajnokait, érmeseit köszöntötték az egyesület évzáró ünnepségén

  Hagyományos karácsonyi évzáróját tartotta az Alba Regia Atlétikai Klub a Bregyó-közi Rgionális Atlétikai Központban. Több száz gyerek, fiatal sportoló tapsolhatott az egyesület sikeresen szereplő atlétáinak, akiket ez alkalomból a színpadon köszöntöttek. Az ARAK Utánpótás Akadémia minden korosztályban sikeres évet tudhat maga mögött.

  2018.12.18.
 3. Fehérvári érmek a Slavonija Open akrobatikus rock and roll táncversenyen

  Huszonnegyedik alkalommal került megrendezésre a Slavonija Open International akrobatikus rock and roll táncverseny a Top Dance Egyesület szervezésében. A nemzetközi eseményre a horvátországi Brod városában került sor vasárnap. A táncosok 14 kategóriában mérték össze tudásokat, ebből két kategóriában fehérvári versenyzők is képviseltették magukat.

  2018.12.18.
 4. Jesus Ramirez veszi át Dzunics helyét az Alba Fehérvár kispadján

  Vasárnap az eddigi vezetőedző mensztéséről döntöttek, hétfőn pedig már be is mutatták utódját a csapatnak az Alba Fehérvár vezetői. Mindez úgy volt lehetséges, hogy az új edző házon belülről érkezett: Jesus Ramirez, az U-20 eddigi mestere vette át Dzunics Braniszav helyét. A spanyol szakember szerdán debütál.

  2018.12.17.

Fehérvári advent

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak