Családi társasjáték napot rendeznek a Fehérvári Kulturális Központban

A Tigris és Eufrátesz Társasjáték Klub ezúttal a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban tartja meg családi társasjáték napját. A rendezvényre minden társasjátékozni vágyót szeretettel várnak.
2023.03.16. 12:00 |
Családi társasjáték napot rendeznek a Fehérvári Kulturális Központban

Társasjátékozásra hívja a családokat a Tigris és Eufrátesz Társasjáték Klub március 18-án, szombaton 14.30 és 21.30 között a Fürdő sor 3. alatt található Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban.

Az eseményen minden korosztály megtalálhatja a maga szórakozását: előkerülnek komolyabb, hosszabb játékidőt és stratégiát igénylő társasok, valamint a pörgős, könnyen fogyasztható játékok is. Az eddigi foglalkozások során előkerült például a Narcos, a Citadella és a Gyümi is, de az egyik legösszetettebb stratégiai játék, a Korokon át is játszható volt.

Az asztalok beosztását és a jelentkezést erre a linkre kattintva végezhetik el az érdeklődők. A szervezők szívesen veszik, ha mindenki saját inni- és ennivalót hoz, valamint a közös büféasztalra is hoz pár falatot.

Fehérvári színes

 1. Virágos Székesfehérvár

  Már tizenhárom éve támogatja Székesfehérvár Önkormányzata és Székesfehérvár Városgondnoksága a fehérváriak virágosítási törekvéseit a növényültetési pályázattal. 2023.április 3-án, hétfőn a regisztrációs időszakkal kezdődik az idei pályázat és egészen április 14-ig lehet online jelentkezni. Fontos változás, hogy május 15-től - sikeres jelentkezés és időpontfoglalás után - az Oázis kertészet előtti parkolóban lehet majd átvenni a növényeket.

  2023.03.31.
 2. Iskolanyitogató leendő elsősöknek

  Szülők és gyermekek egyaránt megismerkedhetnek a Hétvezér Általános Iskolával és a Vasvári Pál Általános Iskolával az intézmények nyílt napjain. A gyerekek tornatermi aktivitásokon, a szülők pedig tájékoztatókon vehetnek részt.

  2023.03.31.
 3. Szezonzáró a sítanpályán

  Első szezonjának végéhez ért az ApexSport Klub sítanpályája. Ez alkalomból az oktatók családi pikniket és síversenyt hirdettek, amire mindenkit szeretettel várnak.

  2023.03.31.
 4. Csajos est: Mozaikcsaládok

  A mozaikcsaládok működéséről, a családtagok egymás közötti kapcsolatairól, gondjairól és azok megoldási lehetőségeiről is szó lesz a Barátság mozi következő Csajos estjén: április 12-én, szerdán este hattól Bogár Zsuzsa tanácsadó szakpszichológus, családterapeuta beszél a manapság egyre több felnőttet és gyermeket érintő témáról. Az előadást követően a Mások gyerekei című francia filmet tekinthetik meg az estre jegyet váltó nézők. Belépők már kaphatók ezen az oldalon.

  2023.03.30.